Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Vreme anormal de călduroasă săptămâna aceasta

Vreme anormal de călduroasă săptămâna aceasta

Meteorologii anunță temperaturi neobișnuit de ridicate în prima jumătate a acestei săptămâni în cea mai mare parte a țării.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie temperaturile continuă să fie mai mari decât mediile climatologice pentru această perioadă. Valoarea maximă va fi în jur de 15 grade în Sudul şi Centrul ţării.

“Pe parcursul zilei de luni, ne aşteptăm la o uşoară scădere a temperaturilor în partea de Vest şi Nord-Vest a teritoriului, dar în Estul teritoriului va continua să fie mai cald decât în mod obişnuit. Mai ales în Sudul şi Centrul ţării unde vor fi maxime de 15 grade”, a declarat, meteorologul de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), citat de Mediafax.

Meteorologul mai anunţă că, marţi, temperaturile se vor încadra între 2 şi 11 grade Celsius.

“Temperaturile rămân în continuare mai mari decât mediile climatologice, mai ales în Sud şi Centru. Astfel, maximele se vor situa, la nivelul întregii ţări, între 2 şi 11 grade şi abia miercuri şi joi valorile termice vor deveni aproape de normalul perioadei, urmând să se înregistreze maxime cam între unu şi opt grade, iar în timpul nopţilor să apară şi valori uşor negative”, a spus meteorologul.

Reprezentantul ANM a mai precizat că la munte temperaturile vor fi între 5 şi 12 grade, însă joi ar mai putea să scadă.

“Abia joi, temperaturile vor scade uşor şi treptat şi se apropie de normalul perioadei, adică maximele să fie spre 3-4 grade ziua, iar noaptea să coboare uşor mai jos de 0 grade Celsius”, a explicat reprezentantul ANM.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus