X
sofer_camion

Piața muncii în Sibiu: Școlarizare gratuită pentru șoferii care vor să lucreze în Germania

Pentru că nivelul cerințelor pe piața muncii este în continuă creștere, atât la Sibiu cât și în toată România, angajatorii vin cu oferte tot mai atractive.

Firma germană Trinks GmbH, spre exemplu, care în această perioadă face recrutări la Sibiu, școlarizează tineri, prin Dr.Vesmas & Partner SRL pentru meseria de șoferi distribuție băuturi. Viitorii șoferi care vor să muncească în Germania primesc gratuit atât școlarizarea auto pentru obținerea categoriei C și CE, cât și cursuri de limba germană.

”Oferta este limitată – 12 locuri disponibile pentru șoferi care doresc să devină profesioniști. La noi nu se doarme în cabină, avem apartamente pe care le punem la dispoziție.

– Disponibilitatea de a fi școlarizat timp de 1 – 3 luni la Sibiu, după caz.

– Important! Pentru șoferii care dețin deja permis categoria C, CE, se asigura cursul de germană gratuit și cazarea gratuita la Sibiu pe perioada cursului.

– Pentru cunoscătorii de limba germană nivel A2 dovedit, se asigura școala de șoferi și atestatul profesional pentru transport mărfuri gratuit, inclusiv cazare gratuită pe perioada cursurilor.

– Pentru cunoscătorii de limba germana nivel A2, șoferii care dețin C, CE + atestat se asigură angajare directă în Germania”, se arată în anunțul de angajre.

Pentru mai multe informații sunați la numerele de telefon: 0728 892 142 , 0770484090 sau sa depuneți CV-ul la sediul din Sibiu, str. Piața Mare nr. 6.

Grupul Trinks GmbH a fost fondat în 1734 în Germania, numără peste 1700 angajați și are în prezent un portofoliu de 10.000 clienți. DR. Vesmaș & Partner dispune de o larga rețea de relații cu firme, companii și corporații germane aflate în căutare de personal specializat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  binema

  Este de lucru destul acasa, de ce sa mai mearga in Germania, sunt multi soferi care castiga in Romania mai multi bani decat acolo dar important este ca sunt acasa ! Mai terminati odata cu reclamele astea pentru munca in strainatate, avem nevoie de oameni aici in tara sa munceasca, oricum nu mai prea mai avem destui si voi umblati cu recrutari sau nu cumva credeti ca o sa va plateasca UE pensiile la batranete….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sheen

  In distribuție salariul este minim pe economie la care se adaugă încă ceva bani la negru. Șpentru cevsacstam in tara? Sa aibă de unde sa mai fure Dragnea și compania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact