X
gripa-465x390

Un nou caz de gripă confirmat la Sibiu. O femeie este în stare gravă la spital

O femeie de 37 de ani din Sibiu este internată în stare gravă la spital, fiind bolnavă de gripă. Cu acest caz, numărul confirmărilor de gripă din actualul sezon rece a ajuns la șase bolnavi, un caz fiind soldat cu decesul pacientului.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu confirmă un nou caz de îmbolnăvire cu virus gripal. Este vorba peste o femeie de 37 de ani cu gripă tip AH1, internată în spital în stare gravă.

„A fost confirmat cu laboratorul un nou caz de gripa tip AH1 în județul Sibiu, la o pacienta a SCJU Sibiu, de 37 de ani, din municipiul Sibiu. Femeia este internată în secția de terapie intensivă, în stare gravă. Numărul confirmărilor cu virus gripal a ajuns la 6 cazuri”, a declarat Krisztina Gaal, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Sibianca este ventilată mecanic la momentul actual. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Sibiu, femeia ar fi ajuns la urgențe cu insuficiență respiratorie și foarte deshidratată.

„Pacienta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în data de 30 ianuarie cu insuficiență respiratorie, febră, tuse și suspiciune de gripă. De asemenea, avea sindrom de deshidratare și sindrom de hepatocitoliză. La momentul actual este sedată, pe terapie intensivă și ventilată mecanic”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al SCJU Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact