X
radulescu

Cătălin Rădulescu: 500.000 de semnături pentru Fără penali în funcții publice sun false!

Social-democratul Cătălin Rădulescu, chestor al Camerei Deputaţilor, a declarat astăzi că peste 500.000 de semnături pentru iniţiativa “Fără penali în funcţii publice” au fost descoperite ca fiind false de către Secretariatul General. “În urma probelor evidente şi în urma verificărilor făcute de Secretariatul General al Parlamentului timp de trei – patru luni, deci o muncă efectivă, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a fost sesizat vizavi de aceste aspecte care au natură penală. Ceea ce am făcut noi în Biroul permanent a fost ca să cerem reprezentantului USR din Biroul permanent să facă ceea ce cer ei de vreo doi ani de zile, şi anume să accepte ca aceste liste să fie verificate de Parchetul General în urma unei plângeri penale şi, dacă Parchetul General şi procurorii vor decide că nu sunt probe care să ateste că au fost falsificate semnăturile, atunci este foarte bine, dar dacă procurorii vor constata acest lucru va fi foarte grav. Reprezentantul USR nu a mai fost de acord şi a cerut numai către CCR să fie trimise aceste liste. Prin vot s-a decis că va pleca instant atât către CCR, dar şi către Parchetul General în urma plângerii penale pe care probabil o va semna domnul vicepreşedinte Iordache în numele Biroului permanent, urmând ca procurorii să decidă”, a afirmat Rădulescu, după şedinţa Bp al Camerei Deputaţilor, precizând că peste 500.000 de semnături au fost descoperite ca fiind false, informează Agerpres. El a arătat că împotriva propunerii din Biroul permanent a votat reprezentantul USR, iar liberalii s-au abţinut de la vot.

Rădulescu a lansat un atac virulent la adresa PNL și USR. ”Iată că penalii care strigă (…) ar trebui să îşi dea demisia, pentru că, dacă dânşii sunt penali, aşa cum ne acuză pe noi, ar trebui să îşi dea demisiile dânşii. Există plângeri penale făcute de foarte mulţi primari din ţară, depuse la parchetele din zonele respective, dar şi la Parchetul General, privind suspiciunile de fraudare a listelor pe care aceşti colegi din USR le-au depus la Parlament. (…) Există mediatizarea convorbirilor unor membri marcanţi din USR care îşi spuneau cum să falsifice semnăturile şi câte semnături trebuie falsificate. Eu nu ştiu dacă Parchetul s-a autosesizat”, a susţinut deputatul.

“În democraţie oamenii mai deştepţi nu au loc de proşti. Asta este viaţa. Prostia doare pentru că la mine faptele s-au prescris”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Denis DNS

  Inca o data aveti dreptate, dle Doctor! Va multumim ca inca rezistati acestor mizerii care va sunt adresate si va asiguram de votul nostru!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Nu stiam ca parlamenttul are in atributii verificarea semnaturilor , si sunt foarte curios cum au ajuns la concluzia ca 500.000 semnaturi sunt false. Fiecare primarie a verificat semnaturile inainte sa ajunga la parlament , iar cele cu suspiciuni au fost respinse. Asta e numai un tertip pt. a intarzia procedura astfel incat liderul mafiot suprem livache sa poata candida la presedintie.Sictir javrelor , sper sa aveti parte de niste plangeri penale pt. abuz in serviciu si sa va vad la puscarie!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nam

  Declaratie cu scop vadit de a manipula. Exista competente recunoscute de lege la nivelul Secretariatului General al Parlamentului pentru a se pronunta privind autenticitatea semnaturilor? Vorbe goale, tipic politicianist.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  Semnaturile pentru familia traditionala (acea familie cu multe divorturi si in care femeia trebuie batuta 😉 ) sunt toate legale? Ce repede a mai mers acolo verificarea si inregistrarea lor 😉

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   mai mihaela draga, placa asta veche de patefon am tot auzit-o pe aici pe TS in perioada premergatoare referendumului. Cred ca si daca ai fi bot ai fi mai creativ si nu te-ai repeta atat de penibil cu asa niste penibilitati. Daca la tine acasa tatal tau obisnuia sa va bata, imi pare rau de voi insa nu asta e regula, oricat de mult te zvarcolesti pe aici. Asta daca nu cumva esti unul din postacii din vremea referendumului

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  manevre comuniste

  A ajuns un chestor aghiotant al puscariasilor din psd alde sa spuna ce e fals sau nu ! Faina treaba…nu ne spune si cati zombi voteaza la teleorman pentru sefu’ lui ? Sau nu il areateaza pe sefu’, ca tot e condamnat penal…daca tot e cu adevarurile.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cititescu

  Ne bucuram sa aflam ca Secretariatul General al Parlamentului a avut in sfarsit ceva de facut. Presupun ca dupa devastatorul efort depus pentru numararea milionului de semnaturi si identificarea semnaturilor valide (!) specialisii grafologi au solicitat Presedintelui Camerei Deputatilor sa fie premiati si scutiti de alte oboseli pana in luna august. De semnaturile false se va ocupa dl. Radulescu personal in timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact