X
toaleta casuta bebe sub arini (5)

O nouă investiție de utilitate publică în parcul Sub Arini (CP)

Primăria Sibiu s-a concentrat pe revitalizarea parcului principal al orașului astfel că, în ultimii doi ani, s-a modernizat terenul secundar al Stadionului Municipal, s-a amenajat un loc pentru fitness și exerciții de forță și un nou loc de joacă în aceeași zonă. De asemenea, s-a modernizat iluminatul public, trecându-se pe corpuri eco-eficiente, și s-au instalat hotspot-uri care oferă Wi-Fi gratuit.    

În această săptămână Primăria Sibiu a finalizat o nouă investiție în parc: construcția unei toalete publice, o utilitate publică necesară în contextul unui număr tot mai mare de persoane care folosesc parcul mai ales în sezonul cald. Valoarea investiției este de 230.000 de lei, incluzând construcția clădirii, amenajarea spațiilor interioare prin placarea cu gresie și faianță, dotarea spațiilor cu obiecte sanitare și conectarea la apă, canalizare și curent electric.

Toaleta publică cu o suprafață de 51 mp a fost amenajată lângă zona de fitness din vecinătatea Stadionului, și include grupuri sanitare separate pentru femei și bărbați, dar și pentru persoane cu dizabilități, dotate conform standardelor în domeniu.

toaleta casuta bebe sub arini (1)

Aceasta include și căsuța bebelușului, prima amenajare de acest fel din Sibiu. Încăperea este dotată cu toaletă, chiuvete și masă pentru schimbarea bebelușilor. Încăperea este placată cu faianță și decorată cu imagini ale personajelor din desene animate.

toaleta casuta bebe sub arini (4)

Toaleta va fi deservită cu personal și întreținută de o firmă contractată de Primăria Sibiu, accesul fiind gratuit pentru populație. Toaleta și căsuța bebelușului sunt deschise publicului începând de miercuri, 6 februarie. Programul de funcționare va fi între orele 8 și 20 până în luna aprilie, iar în perioada caldă acesta va fi prelungit, de la ora 7 la ora 23.

toaleta casuta bebe sub arini (3) toaleta casuta bebe sub arini (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  uronatgold

  In sfarsit, o toaleta publica in parc! probabil cineva de la primarie sufera de incotinenta urinara si i-a dat prin gand sa faca si o toaleta …

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  felicitari! in sfarsit bani cheltuiti pentru cei care platesc impozite in Sibiu si pentru cei care viziteaza Sibiul (si care tot impozite platesc…)…ar fi de dorit sa fie reparate si aleile din parc CHIAR DACA PE ACOLO NU TRECE SUMMIT-UL!!! Este tot pentru platitorii de taxe din Sibiu (care platesc si salariile celor din primarie!)

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sb

  Astazi am trecut prin zona si 2 usi aveau deja geamul spart! Cu maimutele scapate din padure ma tem ca nu vom avea niciodata ceva frumos in orasul asta. Trist si revoltator, puneti camere video si supravegheati zona ca e debandada totala, ca satul fara caini!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sas

  Unde a-ti ajuns sarantocilor …sa va bucurati de un lucru normal de civilizatie…m-ai trebuia sa vina ansamblu Cindrelu si cu niste pamblici la inaugurare si era totul OK…dar no sa va bucurati prea mult de o sa fie vandalizat de acei RUUMANI adevarati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact