X
turcan (3)

Turcan: Parlamentul e confiscat pe persoană fizică de Dragnea

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, promite că va nota pe pagina sa de Facebook, în fiecare zi, modul în care Liviu Dragnea confiscă legislativul țării. ”Începând de astăzi PNL vă va informa, cu regularitate, cum Parlamentul României este confiscat pe persoana fizică de către Liviu Dragnea. 1. PSD a interzis liderilor grupurilor parlamentare să ia cuvântul în Biroul Permanent al Camerei Deputaților. 2. PSD a falsificat structura de conducere a Camerei Deputaților, votată în plenul Camerei, redistribuind funcțiile altfel decât au fost semnate de către majoritate în Comitetul Liderilor. 3. În Biroul Permanent, un dublu infractor și apărătorul său au decis să facă plângere penală împotriva inițiativei cetățenești ”Fără penali în funcțiile publice””, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  cine vorbeste!cind frau turcan cu PDLau confiscat parlamentul cum era, cine o votat la legea pensiilor si o numarat DIN 2 IN 2?raluca cu roberta!
  cine o marit Tva cu 5 %?raluca plus pdl/base-boc-nuti
  asa ca mai bine liniste!doamna nu e din sibiu sa vorbeasca in numele botoshanenilor!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asa Maa

  Turcan si trage apa Turcan mincinoasa turcan gura mare turcan care-i face pe toti din opozitie hoti Turcan care cu pdl ei nu ajunge niciodata intr -o guvernare ptr ca ciuma rosie ramane si va fi aleasa mereu la guvernare ptr ce ptr ca uni prosti si ea jigneste mereu poporul roman Parlamentul este clar ales nu redistribuit ca ea in parlament si traieste fara munca din bani romanilor din Romania Livu Dragnea este ales si este si presedintele celui mai mare partid din tara noastra nu a ei nu este omul pe departe mai cinstit ca ea si ai ei stapani

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pesedistan

  Pe ipochimen fizic condamnat penal, mai precis, ascuns in functii inalte, de frica puscariei de unde spera ca va putea destructura statul, incat sa nu mai aiba cine sa-l acuze iar fraierii sa ramana cu tepele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact