X
accident dn14 morti

Familie distrusă în urma accidentului mortal de aseară

Un bărbat și-a lăsat aseară soția fără capul familiei și una din fiice. Viteza excesivă a făcut să piardă controlul volanului, intrând cu mașina, în care se afla alături de nevastă și cele două fiice, într-o autoutilitară. În urma accidentului atât el cât și fata de 20 de ani au murit, iar mama și cealaltă fată, de 16 ani, au ajuns la spital.

Supraviețuitoarele din mașina care a intrat în coliziune cu o autoutilitară aseară pe DN14, respectiv o femeie de 45 de ani din Mureș și fiica ei de 16 ani sunt în acest moment sub atenta supraveghere a medicilor Sibieni.

„Pacienta e internată la Neurochirurgie, diagnosticată cu TCF (n.r. traumatism cranio-facial) și contuzie hemitorace stâng”, anunță Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

De asemenea, potrivit reprezentanților Spitalului de Pediatrie Sibiu, acolo unde a fost adusă tânăra de 16 ani, starea ei este stabilă.

„Fetița este internată pe secția de Chirurgie Pediatrică. Este conștientă, fără leziuni care să îi pună viața în pericol. Probabil va rămâne internată până săptămâna viitoare”, a declarat Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al spitalului pentru copii, la solicitarea reporterului Turnul Sfatului.

În urma accidentului îngrozitor de aseară de lângă Dumbrăveni, femeia de 45 de ani din Mureș a rămas fără soț, șoferul autoturismului, și fără una din fiice, o tânără în vârstă de 20 de ani. Din primele cercetări, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate, arată IPJ Sibiu.

Reamintim că aseară, pe DN 14, pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer de 45 de ani din Mureș, care conducea pe sensul Mediaș  – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat în vârsta de 61 de ani din Alba. Acesta din urmă este de asemenea internat la Spitalul Județean Sibiu, pe secția de ortopedie, cu mai multe fracturi, potrivit reprezentanților SCJU.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Critic

  Pic de morală nu mai aveți la modul în care scrieți.cu Asta nu e informare a publicului. Căutați senzație cu orice preț. Mai important e numarul de accesări decât decența vizavi de o dramă. Era un om care a greșit (fatal, într-adevăr) dar l-ați judecat și condamnat din primele rânduri. Cine vă dă dreptul ăsta? Dumnezeu să vă ierte!
  …și să vă sature.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Critic

  Să relateze imparțial, nu să înceapă articolul o propoziție menită să genereze emoție negativă în stil de tabloid. Dar dacă asta se vinde…succes. Se pare că sunt destui înfometați și de așa ceva. Probabil că dacă era permis, te-ai fi bucurat și tu să fie catalogat în articol drept ‘animal’ cel ce a produs accidentul.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Santa

   Sa vezi ce o sa gasesti scuze si alibiuri daca iti crapa tie careva din familie in urma unui astfel de eveniment…transmite si familiei indurerate parerile tale…sigur o sa se bucure cu totii…

   Condoleante familiei

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Critic

  Am înteles. In opinia ta, jurnalistul trebuie să se plasesze de în fața uneia dintre părți și să bocească sau să arunce cu noroi în cealaltă, nu? Exact titlul din primul comentariu: noaptea minții. Și fără ipocrizia de a-ți spăla caracterul prin a transmite condileanțe seci.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact