Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Familie distrusă în urma accidentului mortal de aseară

Familie distrusă în urma accidentului mortal de aseară

Un bărbat și-a lăsat aseară soția fără capul familiei și una din fiice. Viteza excesivă a făcut să piardă controlul volanului, intrând cu mașina, în care se afla alături de nevastă și cele două fiice, într-o autoutilitară. În urma accidentului atât el cât și fata de 20 de ani au murit, iar mama și cealaltă fată, de 16 ani, au ajuns la spital.

Supraviețuitoarele din mașina care a intrat în coliziune cu o autoutilitară aseară pe DN14, respectiv o femeie de 45 de ani din Mureș și fiica ei de 16 ani sunt în acest moment sub atenta supraveghere a medicilor Sibieni.

„Pacienta e internată la Neurochirurgie, diagnosticată cu TCF (n.r. traumatism cranio-facial) și contuzie hemitorace stâng”, anunță Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
De asemenea, potrivit reprezentanților Spitalului de Pediatrie Sibiu, acolo unde a fost adusă tânăra de 16 ani, starea ei este stabilă.
„Fetița este internată pe secția de Chirurgie Pediatrică. Este conștientă, fără leziuni care să îi pună viața în pericol. Probabil va rămâne internată până săptămâna viitoare”, a declarat Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al spitalului pentru copii, la solicitarea reporterului Turnul Sfatului.
În urma accidentului îngrozitor de aseară de lângă Dumbrăveni, femeia de 45 de ani din Mureș a rămas fără soț, șoferul autoturismului, și fără una din fiice, o tânără în vârstă de 20 de ani. Din primele cercetări, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate, arată IPJ Sibiu.

Reamintim că aseară, pe DN 14, pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer de 45 de ani din Mureș, care conducea pe sensul Mediaș  - Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat în vârsta de 61 de ani din Alba. Acesta din urmă este de asemenea internat la Spitalul Județean Sibiu, pe secția de ortopedie, cu mai multe fracturi, potrivit reprezentanților SCJU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

noaptea mintii

Acum 5 ani

noaptea mintii: "Un bărbat și-a lăsat aseară soția fără capul familiei și una din fiice"
Raspunde

Critic

Acum 5 ani

Pic de morală nu mai aveți la modul în care scrieți.cu Asta nu e informare a publicului. Căutați senzație cu orice preț. Mai important e numarul de accesări decât decența vizavi de o dramă. Era un om care a greșit (fatal, într-adevăr) dar l-ați judecat și condamnat din primele rânduri. Cine vă dă dreptul ăsta? Dumnezeu să vă ierte! ...și să vă sature.
Raspunde

Santa

Acum 5 ani

Vezi sa nu plangi...ce sa faca autorul articolului? Sa-l laude pe animalul care apasa pedala la maxim?
Raspunde

Critic

Acum 5 ani

Să relateze imparțial, nu să înceapă articolul o propoziție menită să genereze emoție negativă în stil de tabloid. Dar dacă asta se vinde...succes. Se pare că sunt destui înfometați și de așa ceva. Probabil că dacă era permis, te-ai fi bucurat și tu să fie catalogat în articol drept 'animal' cel ce a produs accidentul.
Raspunde

Santa

Acum 5 ani

Sa vezi ce o sa gasesti scuze si alibiuri daca iti crapa tie careva din familie in urma unui astfel de eveniment...transmite si familiei indurerate parerile tale...sigur o sa se bucure cu totii... Condoleante familiei
Raspunde

Critic

Acum 5 ani

Am înteles. In opinia ta, jurnalistul trebuie să se plasesze de în fața uneia dintre părți și să bocească sau să arunce cu noroi în cealaltă, nu? Exact titlul din primul comentariu: noaptea minții. Și fără ipocrizia de a-ți spăla caracterul prin a transmite condileanțe seci.
Raspunde

Critic

Acum 5 ani

*condoleanțe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus