X
olguta vasilescu

Olguța Vasilescu îl dă în judecată pe Iohannis. ”Se încadrează perfect la infracțiunea de abuz în serviciu”

Fostul ministru PSD, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat astăzi, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu o va numi ministru al Dezvoltării că-l va acționa în instanță pentru abuz în serviciu. ”Nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personală, consider ca dl. Klaus Johannis se încadrează perfect la infracțiunea de abuz in serviciu, prevăzută de art. 297, alin 1 și 2, Cod Penal, motiv pentru care am început deja redactarea unei plângeri penale in acest sens”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

În urma deciziei președintelui, PSD pregătește o sesizare la Curtea Constituțională. Conform postului de televiziune România TV, PSD va face această sesizare, decizia finală urmând a fi luată mâine. Social – democrații vor decide atunci cine va depune plângerea, lel mai probabil aceasta va fi făcută de Guvern, iar de susținerea argumentelor în fața CCR se va ocupa secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  sa ce ?..sa hotareasca o alta institutie numirea?…pai cum ramane cu statul de drept?..ce treaba are sula cu prefectura?…in ce tara traim??..republica teleorman vrea sa dea ordonanta sa o angajeze la minister pe curva lui vadim!!…pacat ca nu mai traieste vadim ,atunci sa fi auzit din gura lui cine-i tuta…in toata republica lor n-a gasit o alta persoana ?…ei uite ca Presedintele n-o numeste in veci ,amin !!!!…Felicitari dl Presedinte ,nu cedati la presiunile mafiei rosii….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   bolsevism 2.0

   Sa faca recurs daca vreun judecator corupt i da la asta castig de cauza. Sa n-o numeasca veci. Sunt extrem de obraznici bolsevicii, ca intotdeauna.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Critic

  Pentru toate femeile roșcate: ” Sunteți toate complice cu această infractoare”…
  În concluzie: Reveniți la culoarea părului natural pe care îl aveați

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  prostia urlatoare craioveana

  Avaai…dar cat e asta de proasta. Nici n-are rost sa incercam sa mai descriem..habar n-are saracuta ce-i ala abuz in serviciu. Abuz in serviciu e mai degraba ce face ea si acesti penali gropari ai romaniei din care face parte… Jenant, sa stam sa asistam la psd si alde in 2019.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  trompeta

  I-e frica si la asta sa nu ajunga de unde a plecat….viseaza numa functii, dar ea e material de las fierbinti. Nu intelege ca e inepta…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact