X
politist arestat jaf exercitiu ziua politiei politie (41)

Sibian urmărit internațional pentru violențe grave în Germania, prins de polițiști

Un sibian de 65 de ani, care împreună cu alte persoane l-ar fi bătut crunt pe un bărbat în Germania, a fost prins de polițiști și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și prins un sibian în vârstă de 65 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis, la data de 18 ianuarie, mandat european de arestare, se arată în buletinul informativ transmis de IPJ Sibiu. În conformitate cu prevederile Codului Penal german, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală periculoasă, faptă săvârșită pe teritoriul Germaniei. Potrivit unor surse apropiate anchetei, sibianul, împreună cu mai multe persoane, l-ar fi bătut crunt pe un bărbat, din cauza unor neînțelegeri pe care victima le avea cu fiul agresorului.

Bărbatul a fost reținut și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea recunoașterii mandatului european de arestare. Ulterior, pe numele persoanei în cauză, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile în vederea predării către autoritățile judiciare germane.

 

foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact