Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Foto-Video | Pe Poplăcii, iluminatul stradal este aprins zi noapte. Cine platește?

Foto-Video | Pe Poplăcii, iluminatul stradal este aprins zi noapte. Cine platește?

Iluminatul de pe strada Poplăcii, în zona blocurilor, este aprins non-stop. Mai mulți cititori ai ziarului au semnalat acest lucru și ne-au trimis fotografii în mai multe zile. 

Încă de acum două săptămâni, cititori ai ziarului ne semnalau funcționarea non-stop a iluminatului stradal din zona Poplăcii. Aceștia spun că nu li se pare normal să fie aprinse bucurile mereu.

„Se cheltuie o mulțime de energie și totodată o sumă mare de bani. Nu cred că este normal ca ziua în amiza mare să fie aprins iluminatul public”, spune un sibian.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Primăriei Sibiu spun că au aflat de problema semnalată și că au luat legătura cu firma care se ocupă de iluminatul stradal. La rândul lor, aceștia au promis că se vor ocupa și vor remedia problema în scurt timp.

iluminat stradal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1702

Comentarii

2 comentarii

Silberpfeil

Acum 5 ani

S-o intepenit heblu' de la frig.Dati pe el cu niste apa calda ca-si va da drumu'!
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Stati listiniti ca are bani tante fodor si plateste ea.Nu degeaba are excedent bugetar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus