X
tribunal victoriei (5)

Ganț îi cere lui Tudorel Toader să termine șantierul de la Palatul de Justiție

Deputatul FDGR Ovidiu Ganț i-a adresat o întrebare scrisă Ministrului Justiției Tudorel Toader referitor la reabilitarea clădirii Palatului Justiției din Sibiu, care se degradează pe zi ce trece de când au fost sistate lucrările. În adresa din 4 februarie, deputatul FDGR îl întreabă pe ministru ce sume vor fi alocate în acest an de către Ministerul Justiției pentru lucrările de reabilitare și cum intenționează să rezolve funcționarea instanțelor într-un alt spațiu, având în vedere că se apropie termenul până la care MApN a pus la dispoziția Ministerului Justiției clădirea de pe Calea Dumbrăvii. ”Rezolvarea situației instanțelor sibiene nu suferă amânare. Ministrul de Justiție trebuie să ia de urgență măsuri, deoarece administrarea clădirilor intră în atribuțiile Ministerului de Justiție”, susține Ganț.

Reabilitarea clădirii Palatului Justiției din Sibiu, începută încă în anul 2011, întârzie din cauza unei datorii de 15.600 de lei, dar și pentru că dirigintele de șantier și-a dat demisia. Ministerul Justiției anunță termene diferite de finalizare a lucrărilor de modernizare a edificiului, monument istoric, în care ar urma să servească drept sediu pentru Palatul Justiției din Sibiu.

Epopeea reabilitării Palatului Justiției din Sibiu a început cu o expertiză tehnică realizată în anul 2002, urmată de un studiu de fezabilitate în 2007, iar lucrarea a fost licitată abia în anul 2011. Într-o interpelare recentă, adresată ministrului Justiției, deputatul Ilie Barna a amintit că în ultimii ani s-a modificat suma alocată acestui obiectiv: de la 15,9 milioane lei la 28 de milioane de lei.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bubico

  Pai din punctu lui de vedere de pesedist jegos…asta a si facut ! L-a terminat ! Justitia e chiar el..tudorel si sleahta de cocalari intitulata psd/alde, dupa capul lui.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   dancp2

   din 2009 DECIT 3 firme or furat bani si nu o facut nimic!
   cladire istorica ,in centru,da nui vina nimanui
   propun o inchisoare de lux in frumoasa cladire
   o sa o admire toti aia din ue care vin in martie
   poate o sa o admire si papa

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vasile

  Intrebare pentru Gant,in superba si deosebita Germanie minoritatea romaneasca beneficiaza precum dumneavoastra de un post de deputat in forul legislativ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact