X
51184482_2030815230370380_799467660608798720_n

Tânăr găsit spânzurat în Gușterița. Era căutat de două săptămâni

Un tânăr de 18 ani care a dispărut de acasă la finalul lunii ianuarie a fost găsit astăzi spânzurat de un copac, pe un câmp de lângă cartierul Gușterița.

Un tată disperat că i-a plecat unul din copii de acasă, l-a dat dispărut pe 26 ianuarie. Polițiștii au cerut la acel moment ajutorul sibienilor care l-ar fi putut identifica pe băiat, iar apropiații au împărțit pliante cu fața lui prin oraș. Din păcate, două săptămâni mai târziu a fost găsit de fratele lui, spânzurat.

„Sibianul în vârstă de 18 ani, semnalat ca dispărut din data de 26 ianuarie 2019, a fost găsit decedat pe un câmp, în zona cartierului Gușterița din municipiul Sibiu, fapt anunțat prin apel 112, de fratele persoanei în cauza, în jurul orei 14:10. Din primele verificări, nu exista indicii să fi fost victima unei infracțiuni. Se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care tânărul a decedat”, a anunțat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că tânărul era în depresie după moartea mamei sale.

Un sibian își caută fiul dispărut de acasă de două zile | FOTO

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact