Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Tânăra care a pierdut sarcina în urma unui accident, pe drumul spre recuperare

Tânăra care a pierdut sarcina în urma unui accident, pe drumul spre recuperare

Tânăra de 21 de ani care a intrat în comă și a pierdut sarcina în urma unui accident grav provocat de un șofer băut la sfârșitul săptămânii trecute are șanse de recuperare. 

Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu care se ocupă de aproape o săptămână de o femeia care a fost rănită grav în urma accidentului din Șelimbăr de duminica trecută spun că aceasta dă semne de recuperare.

„Pacienta a fost detubată, are o evoluție favorabilă, dar este încă în stare gravă. Este ținută încă sub supraveghere și tratament, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al SCJU Sibiu, pentru Turnul Sfatului.
Reamintim că un grav accident a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 5:00. Un șofer de 34 de ani din Sibiu, cu 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu a acordat prioritate autoturismului în care se aflau două tinere, respectiv viitoarea mămică de 21 de ani și încă o adolescentă de 17 ani, intrând în coliziune cu acesta, potrivit IPJ Sibiu. După câteva zile de la producerea accidentului, tânăra a suferit un avort spontan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus