Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Accident în lanț la intrare în Sibiu. Șoferul vinovat este foarte băut

Accident în lanț la intrare în Sibiu. Șoferul vinovat este foarte băut

Un accident de circulație în care sunt implicate trei autovehicule a avut loc sâmbătă seara la intrarea în municipiul Sibiu.

Evenimentul a avut loc pe DN 1, în dreptul fostului magazin XXL.

”Coliziunea în lanț a avut loc pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, fiind trei autoturisme implicate”, explică polițiștii ajunși la fața locului.
Șoferul care a provocat accidentul are 50 de ani, este sibian și a fost transportat rănit la spital.

În urma testării acesta a fost depistat cu 1,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul în zonă este îngreunat pe direcția de mers Sibiu - Vâlcea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

ciuma rosie

Acum 5 ani

Nu mai conteaza...dau gunoaiele rosii o amnistie si va fii liber f.curand si acest animal...daca va intra vreodata la mititica
Raspunde

Traiască CEDO

Acum 5 ani

din titlu : Șoferul vinovat este foarte băut dint-o carte fără poze numita Codul de procedura penala :Art. 4 Prezumţia de nevinovăţie (1) Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă. (2) După administrarea întregului probatoriu, orice îndoială în formarea convingerii organelor judiciare se interpretează în favoarea suspectului sau inculpatului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus