X
csu craiova (1)

Meci greu pentru BC CSU Sibiu. Joacă acasă cu Craiova

Jucătorii lui Fleșeriu au de dus o luptă grea în Sala Transilvania în seara aceasta, în partida disputată împotriva celor de la SCM U Craiova. Meciul va avea loc la ora 18:00 și va fi transmis live pe FRB TV.

BC CSU Sibiu joacă ultima partidă înaintea pauzei competiționale, în compania celor de la SCM U Craiova. Biletele care mai sunt disponibile vor putea fi achiziționate de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

„Urmează un meci cu o echipă deosebit de periculoasă, echilibrată, cu jucători buni pe toate pozițiile, cu jucători experimentați și, de asemenea, o echipă care vine cu orgoliul rănit după ultima înfrângere din Cupa României. Vor fi foarte periculoși pentru noi și va trebui să facem un meci foarte, foarte bun pentru a avea șanse să câștigăm”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu, înaintea partidei.

Sportivii sibieni au învățat din înfrângerea suferită cu craiovenii în meciul trecut. „Ne bazăm pe apărare și vom încerca să fim agresivi în special cu guarzii lor și să sperăm că vom și reuși. Am pierdut o dată cu ei și ținem minte cât de greu ne-a fost să ne revenim în meciul acela, chiar dacă ne-au condus la diferență mare. Vom face tot posibilul să începem vacanța după o victorie care să bucure suporterii noștri”, a explicat antrenorul.

După această partidă urmează o pauză competițională, urmând ca BC CSU Sibiu să dispute următorul meci oficial la începutul lunii martie, în deplasare la U BT Cluj Napoca.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact