X
autostrada ceata (6)

Partidele politice, mai importante decât Autostrada Pitești-Sibiu: 100 milioane euro vs. 100 milioane lei

Guvernul Dăncilă este criticat pentru că dă prea puțini bani pentru proiectele de infrastructură, în comparație cu bugetul alocat finanțării partidelor politice. 

„Pentru că suntem la Sibiu sigur că trebuie să vorbim și despre infrastructură. M-am uitat pe buget și nu mă mai surprinde nimic: pentru Autostrada Pitești-Sibiu, proiectare și execuție, nu vorbim despre studiu de fezabilitate, avem fabuloasa sumă de 110 milioane de lei. Undeva în jur de 25 de milioane de euro. Atât vor investi – dacă vor investi – în autostrada Pitești-Sibiu”, a spus Daniel Constantin, unul dintre liderii Partidului Pro România, aflat joi la Sibiu.

Acesta crede că în acest an nu vor fi începute lucrările la autostradă.

„Prin comparație, pentru partidele politice în bugetul de stat veți întâlni suma de 100 de milioane de euro. Deci, aproape 500 de milioane de lei merg pentru finanțarea partidelor politice. Pentru Autostrada Pitești-Sibiu, doar 110 milioane de lei. Asta este prioritizarea pe care o înțeleg cei care guvernează astăzi s-o dea dezvoltării economice a României. Sigur că prin comparație cu alte autostrăzi, la Târgu Mureș – Iași avem doar 9 milioane de lei. Înțeleg că acum se mai propune o creștere de încă 30 de milioane să se realizeze studiul de fezabilitate, dar insuficient, nu vor fi bani și pentru proiectare și execuție, ceea ce înseamnă că nu au de gând să pornească în anul 2019”, a comentat Constantin.

La sfârșitul unii ianaurie, directorul CNAIR a declarat că „în câteva zile” vor fi anunțați câştigătorii licitaţiilor pentru autostrada Sibiu-Piteşti, loturile 1 şi 5.

Dacă la București lucrurile se mișcă extrem de încet, ce fac sibienii pentru autostrada Sibiu-Pitești? Au apărut primele probleme locale

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Carbon

  Pai no… ce s-o gandit guvernul penalilor, ce mai atata prefacatorie, mai bine sa dam banii direct la clanurile sustinatoare din buget !
  Daca UE tot nu-i lasa sa fure banii de autostrazi, mai bine sa fure bugetul si atunci vor acoperi tot ei gaurile cu imprumut, etc.
  Totul pentru stilul de viata luxos al agramatilor care formeaza PSDalde, ne sacrificam toti viitorul si prezentul pentru ei ! Felicitari, Romania…. la tot mai mult emasini luxoase, vapoare, vile prin madagascar sau brazilia pentru clanurile PSD.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact