X
captură album evenimente

Secțiune dedicată Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro

Primăria Municipiului Sibiu lansează o secțiune specială a site-ul www.sibiu.ro, dedicată programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 (SRGE 2019).

“În 12 februarie Sibiul și Egeea de Sud preiau titlul de Regiune Gastronomică Europeană de la Brabantul de Nord și Galway. Vom organiza cu această ocazie o ceremonie care va marca lansarea programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Cu același prilej, deschidem această secțiune pe site-ul nostru, în calitate de partener în Consorțiul care gestionează programul.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Secțiunea poate fi accesată pe www.sibiu.ro, pe home page:

https://www.sibiu.ro/index.php/SRGE

La momentul lansării, aceasta cuprinde mai multe subsecțiuni:

  • o scurtă descriere a scopului programului
  • o subsecțiune despre evenimentele gastronomice care au avut loc anul trecut
  • un album cu fotografii de la evenimentele care au avut loc în 2018 .
  • un album video în care sunt disponibile scurt-metraje despre Program și evenimente ale acestuia, precum lansarea programului sau concursul European Young Chef 2018.
  • o secțiune dedicată cărților publicate pe această temă, sub egida SRGE 2019

home secțiune SRGE 2019

Aceste secțiuni vor fi actualizate cu noi evenimente, fotografii, filme și cărți pe măsură ce acestea au loc. Organizatorii de evenimente sunt invitați să ne transmită informații și alte materiale despre proiectele pe care le realizează pe adresa press@sibiu.ro.

Aceste informații vor fi publicate și pe pagina de Facebook a instituției – Sibiu-pagina oficiala a orașului, iar fotografii de la evenimente vor fi postate pe pagina de Instagram sibiu.hermannstadt.

Pe lângă celelalte canale de promovare ale programului SRGE 2019, vă invităm să consultați și această secțiune pentru a rămâne la curent cu noutățile unui an dedicat culturii gastronomice sibiene!

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Anunțuri publice
  • Contact