X
51562835_10210549978424053_4654109622318137344_o

Tânără fără permis, urmărită de poliție prin Sibiu în plină zi

O sibiancă de 30 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a condus prin oraș, cu mai multe echipaje de poliție după ea. Femeia nu avea permis de conducere, deși se afla la volanul unui BMW neînmatriculat și cu autorizația de circulație provizorie a mașinii expirată.

Tânăra a fost prinsă în această dimineață, aproape de ora 10:00, pe strada Rahovei din Sibiu, dar nu înainte de o mică urmărire. Pentru că circula cu viteză, polițiștii de la rutieră i-au făcut semn să tragă pe dreapta, în apropiere de magazinul Kaufland de la ieșirea din oraș, spre Șelimbăr. Femeia a refuzat să oprească, așa că mai multe echipaje de poliție au pornit în urmărirea ei. Totul s-a terminat însă rapid, pentru că la câteva sute de metri mai încolo, polițiștii au reușit să o blocheze. Întregul moment a fost surprins de un sibian care locuiește în zonă.

„Eu locuiesc chiar lângă semafor pe Rahovei la parter, unde s-a produs incidentul. Am auzit sirenele a două echipaje și după am realizat că nu se duc mai departe. Aparent, BMW-ul venise de la Kaufland, iar la intersecția cu Rahova, o mașină de poliție s-a pus în fața ei, iar alta în lateral, paralel cu ea. După, șoferița a fost scoasă din mașină cu forța și din ce am văzut a pus-o pe jos pentru câteva secunde. Apoi au mai apărut încă două echipaje care au plecat în câteva minute. După vreo 10 minute, un polițist a mutat mașina în parcare și le-a luat pe fete cu mașina de poliție. Într-un final s-au întors cu șoferița din BMW pentru a lua numerele roșii de pe mașină”, povestește sibianul.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții poliției au confirmat incidentul. După ce a fost prinsă, tânăra s-a ales cu dosar penal.

„La ora 09:52, în municipiul Sibiu, un autoturism condus de către o femeie pe bulevardul Vasile Milea a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 73 km/h. Conducătoarea auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea pe Șoseaua Sibiului – Aleea Șelimbăr, oprindu-se pe str. Rahovei. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia aflata la volan, o sibiancă în vârstă de 30 de ani, nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat, autorizația de circulație provizorie a mașinii fiind expirată”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, arată sursa citată.

 

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact