X
patinoar 4

Final de sezon pentru patinoarul din centrul Sibiului. „A fost un an bun”

Deschis încă din luna noiembrie, patinoarul din Piața Mare s-a închis astăzi. Muncitorii au spart gheața în bucăți, iar administratorii patinoarului au oprit instalația electrică. Aceștia spun că vremea s-a încălzit destul de tare în ultimele zile, iar costurile pentru întreținere erau destul de mari. Însă, își doresc să revină și iarna viitoare în centrul Sibiului. 

Încă din prima parte a zilei, patinoarul din Piața Mare a fost oprit. „Deși mai puteam sta până la finalul lunii, am decis să închidem mai devreme. Vremea s-a încălzit destul de tare zilele acestea și costurile erau destul de mari. Plus că, în timpul săptămânii nu prea mai venea lumea”, spune Elena Țuțea, administratorul patinoarului.

patinoar 8

În linii mari, iarna aceasta a fost prielnică pentru menținerea patinoarului. „A fost un an bun pentru noi. Sperăm să revenim și iarna viitoare”, mai arată administratorul patinoarului.

patinoar 2

Elena Țurel.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact