Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Șoferița din accidentul de lângă Avrig, în comă la spital. Ar fi fost atentă la telefon

Șoferița din accidentul de lângă Avrig, în comă la spital. Ar fi fost atentă la telefon

Una din tinerele duse la spital în urma coliziunii din această dimineață de pe DN 1 dintre un autoturism și un TIR este în comă, transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Actualizare. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, se pare că tânăra care se afla la volan ar fi fost atentă la telefonul mobil în momentul producerii incidentului. Șoferița, cu domiciliul în Avrig, este chiar cea care se află în aceste momente în comă la spital, confirmă surse din spital. Tânăra are 23 de ani, este logodită și proaspătă mămică.

Diagnosticată cu traumatism cranio cerebral sever și hemoragie cerebrală, femeia de 23 de ani este acum în comă, internată pe terapie intensivă. Deocamdată nu se știe însă dacă este vorba despre șoferiță sau pasagera din mașina lovită.

„Pacienta de 23 de ani a fost adusă în stare foarte gravă, intubată. Aceasta a fost diagnosticată cu TCC sever (n.r. traumatism cranio cerebral), fracturi craniene, hemoragie cerebrală. Este în comă, internată în cadrul secției de Terapie Intensivă”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Alături de aceasta, în aceeași mașină se mai afla o altă tânără, în vârstă de 24 de ani, de asemenea internată la Spitalul Județean. „A suferit contuzii și traumatisme, i se efectuează încă investigații, este stabilă, conștientă și este posibil să plece cu recomandări medicale”, spune Decebal Todăriță.

Reamintim că un grav accident a avut loc în această dimineață pe DN 1, zona Avrig. O tânără din Avrig, în timp ce conducea un turism spre casă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu ansamblul TIR condus regulamentar din sens opus.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus