X
hermannstadt

VIDEO-FC Hermannstadt, înfrângere la scor de neprezentare pe Arena Națională

FC Hermannstadt a pierdut meciul disputat pe Arena Națională împotriva echipei FCSB cu scorul de 3 la 0.

După o primă repriză slabă, jucătorii Sibiului au revenit de la vestiare mult mai hotărâți și au făcut o repriză secundă mai bună. De câteva ori chiar au pus în pericol poarta lui Bălgrădean, echipa arătând un jos dinamic și plăcut pe alocuri. La final s-a văzut diferența clară de valoare între jucătorii celor două echipe.

Din păcate, FC Hermannstadt nu a reușit să marcheze, iar ocaziile s-au răzbunat pe final, când Teixeira a făcut 3 la 0, marcând în prelungiri.

”Partida s-a jucat în primele 15 minute, am intrat prea timorați. Din păcate, am făcut acele greseli din debut… 3 la 0 este un scor prea mare dacă ne uităm la a doua repriză, când am făcut un joc bun. A fost respectul prea mare față de FCSB, am intrat prea timorați. Vom juca în deplasare și cu Craiova, la Pitești… trebuie să rămânem modești, să nu visăm noi avioane cu playoff. Îi felicit pe băieți pentru a doua repriză”, a declarat antrenorul Vasile Miriuță, la Digisport.

În urma acestui rezultat echipa Sibiului rămâne cu 29 de puncte în Liga 1 și cade pe locul 9. Etapa următoare FC Hermannstadt va întâlni pe Universitatea Craiova, meciul urmând a se desfășura pe stadionul din Pitești.

Știre inițială:

Echipa de fotbal FC Hermannstadt este condusă la pauză, scor 2 la 0, în meciul disputat la București, pe Arena Națională, împotriva echipei FCSB.

Echipa Sibiului a început foarte timid meciul, fiind condusă încă din minutul 3, în urma autogolului lui Dâlbea.

Echipa antrenată de Miriuță a mai primit un gol în minutul 17, de la Hora, pe fondul unui joc slab, provincial, fără prea multe idei.

Abia spre sfârșitul primei reprize jucătorii FC Hermannstadt au început să pună în pericol poarta lui Bălgrădean, însă fără a-și crea ocazii foarte clare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Eu, sibianul

    Din pacate, Tati da rateuri… dupa campania de achizitii in care a lasat sa plece jucatori care puteau ajuta echipa (vezi Rusu, poate Kuka, etc) si l-a adus pe Popovici (care chiar nu ne facea trebuire), pe Jazvici (nu mi s-a parut sa fie un jucator care sa reuseasca sa faca mari lucruri in viitor…), etc, apoi continua exasperant cu Tsomou (toata admiratia pentru efortul acestuia, dar sunt meciuri in care nu reuseste sa tina de nicio minge, sa dea vreo pasa utilizabila, iar pe finalurile de meci este terminat, dar este mentinut in teren – cred ca Rusu ar fi fost in acele momente o solutie, dar impreuna cu Blanaru – ), iar acum cred ca este cel putin a doiea meci in care greseste si tactica si formula de echipa (vezi si meciul de la Voluntari)! l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact