X
rodicapescu fiica senatorului avram

Fiica senatorului Avram, după ce tatăl său s-a opus majorării alocațiilor pentru copii: “l-am luat la întrebări și mi-a arătat proiectul de 840 de lei“

Acuzat de liberali că s-a opus unei inițiative de majorare a alocației pentru copii la 200 de lei, senatorul Nicolae Avram (PSD) a fost luat la întrebări de fiica sa, mamă a trei copii. Aceasta a descris discuția cu tatăl său într-un dialog public cu medicul sibian Livia Ognean.

“PNL a propus majorarea alocației pentru copii. Senat PSD, Nicolae Avram, a votat împotrivă. Inițiativa a fost respinsă“, este mesajul pe care liberalii sibieni l-au distribuit pe Facebook, în cursul zilei de luni, alăturat fotografiei cu Nicolae Avram. Liberalii susțin că, astfel, și Nicolae Avram s-a opus majorării celor mai mici alocații pentru copii înregistrate la nivelul întregii Uniuni Europene.

Imaginea liberalilor a fost distribuită, printre alții, și de medicul sibian Livia Ognean, iar pe pagina acesteia de Facebook a intrat în discuții și Rodica Popescu, cea care avea să se prezinte mai apoi drept fiica senatorului Nicolae Avram. “Minciuni, minciuni, minciuni! De ce Dumnezeu înghițiți orice vă aruncă alții? De ce luați de bun tot ce citiți? Alocațiile se vor majora, dar cineva s-a gândit să scrie repede prostiile astea“, a scris Rodica Popescu.

psd nicolae avram

“Realitatea, doamnă, este că nu se vor majora. Dar își vor majora pensiile. Aceste javre psd-iste, inclusiv cel din imagine. Nu aveți cum să îl apărați. Asta a făcut“, a scris, în replică, medicul Livia Ognean. După alte câteva discuții, Rodica Popescu a arătat că este fiica senatorului Nicolae Avram. “Și eu am trei copii, să nu credeți că am salariu mare, 2.000 lei, interesul și al meu e să fie alocațiile mari. Sunt fata acestui «individ» și crede-mă că l-am luat la întrebări și mi-a arătat proiectul pentru majorarea la 840. Și mi-a explicat că a votat împotriva celor 200 ca proiectul cu 840 să fie aprobat și din alte surse de finanțare și nu din inflație“, a replicat, mai apoi, Rodica Popescu.

Contactat de Turnul Sfatului, senatorul Nicolae Avram a arătat că majorarea alocațiilor pentru copii este prevăzută, de fapt, în deja “celebrul“ program de guvernare asumat de PSD și ALDE. Și că drept urmare a acestui program de guvernare, în cursul acestui an va fi adoptată o inițiativă legislativă de majorare a alocațiilor pentru copii. “S-au ridicat salariile, s-au majorat pensiile. Deci se vor majora și alocațiile. În acest an nu au fost prevăzute în buget sume pentru astfel de creșteri, dar legea se va face anul acesta. Probabil cu aplicare de la 1 ianuarie 2020. Sau 2021, să vedem. Pentru că lucrurile acestea trebuie gândite, nu povești“ declară senatorul Avram.

Întrebat despre sumele prevăzute pentru majorare, senatorul Avram a respins, însă, versiunea lansată de fiica sa. “Eu nu am văzut ce a scris fiica mea. 840 de lei? Nu, nu facem alocația de 840 de lei, aproape cât salariul minim pe economie… Fiica mea s-ar fi referit la bani vechi, știți? 840 de lei vechi, adică 84 de lei“, a spus Nicolae Avram.

În acest moment, însă, alocația pentru copiii de peste doi ani, în România, este de 84 de lei.

Sursa foto: Facebook / Rodica Popescu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  Fiica de senator spune ca are salariul de 2000 de lei si ca nu-i mare. Probabil ca e doar un postac care se pretinde altcineva, dar ceea ce este sigur este ca PSD-istii nici nu mai stiu valoarea banilor in Romania, de vreme ce pot pretinde ca te poti descurca si cu 2000 de lei. Pare a fi din aceeasi specie a celor care au facut acel cos de cumparaturi, nu? Iar gogoasa cu 840 de lei i-o fi suflat-o Valcov, doar asa s-ar explica.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gore

  O poza cat o mie de cuvinte…Daca avea titlul ;” Tamp de Sibiu” nu se putea supara nimeni. Daca i-ati cunoate mai bine nu ar trebui sa va mire….fata vorbeste de alocatii de 840 lei ( mama a trei copii – a vazut ea bine)…vine senatorul si ii ia apararea: ” lasat-o ma ca asta-i proasta – doar eu am facut-o, n-am nici o indoiala….vorbea de bani vechi proasta, noi respectam programul de guvernare …..
  Nu-i de ras ca astia ne conduc….si mai au si urmasi…..

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Educatia mai conteaza?

  Un medic i se adreseaza unui alt om (egal de functia pe care o detine) cu apelativul “javra”? Probabil in alte discutii sustine o Romanie educata. Stimata doamna, educatia se face si prin puterea exemplului si ar fi indicat sa oferim tinerilor modele de urmat.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Silviu

   Problema este ca suntem prea bine educați si nu ripostăm. Are dreptate doamna. Cei de la putere, politicienii, nu au educatie si sunt niste javre. Vorbeste d-ta, cu educația pe care o ai, cat de frumos dorești despre politicieni si lasa-ne, pe noi ceilalti, sa le spunem cum credem că merită.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zumz

   Daca tot faceti apel la educatie, incercati sa cititi si sa intelegeti un text: ”Aceste javre psd-iste, inclusiv cel din imagine.” Unde vedeti ca i s-a adresat interlocutorului cu apelativul ”javra”?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Preciputeanu Ion

  Dragi sibieni, trăim intr-un oras mic de provincie. Nu prea avem multe de scos in evidentă in acest oras. In afara de câteva clădiri istorice din centrul Sibiului, orașul este sarac. Fără zone de agrement serioase, cu toalete publice in Parcul Subarini nou inaugurate și vandalizate , o sala așa zis Polivalenta mica și uzata moral și material, un stadion cârpit , ștrand din epoca Ceaușeștilor și alte locații depășite din toate punctele de vedere.
  Ce intelectuali sa scoată acum marginenii, zgârie brânza de la Cacova și Poiana? Sibienii sunt renumiți pentru zgârcenie și conservatorism .
  Nu este de mirare ca Hoțul Avram este de la Sibiu!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ar trebui sa te informezi și sa vezi câți academicieni a dat Mărginimea Sibiului de-a lungul timpului, apoi sa vorbești …
   Dar tu ești ăla din redacție care jignește fără a fi cenzurat !

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Cuantumul alocației este un factor minor întro potențială discuție despre ce trebuie să facă statul român pentru creşterea şi educația copiilor .Părintii ,din veniturile lor trebuie să-şi crească şi să-şi educe copiii ,pe de altă parte statul român ar trebuii să asigure la toți copiii accesul la un sistem sanitar de calitate (care este foarte scump ).De asemenea modernizarea şcolilor indiferent de locul unde se află (sat ,comună).Dar guvernanții noştri preferă să ofere pomeni în schimbul voturilor .

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  inca o javra pesedista mincinoasa!Dupa ce si-au marit salariile si pensiile speciale, de unde sa mai fie bani si pentru copii?Lasa-I in pace , ca nu le trebuie bani , lor le dam colo prin 2021 , 2031!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  Din nefericire solicitarea maririi alocației este naivă ( cunoscând autoarea ) ; dacă era a unui politician era de un populism degradant : știți cu toții pe ce se cheltuiesc indemnizațiile multor familii numeroase .
  Să lansăm idei politice cu discernământul și responsabilitatea unui diagnostic / tratament . Cu prietenie .

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cititescu

  Nu sunt doar mincinosi, sunt si prosti. Se mint intre ei in partid, se mint in familie, ne mint pe noi si nici macar nu isi inteleg minciunile! 84 RON = 840 ROL ?!! (Nu cred ca mai are rost sa-i intrebati ce inseamna ROL si RON si cate zerouri are un milion).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact