Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO | Un TIR a rupt parapetul de pe A1 și a intrat pe contrasens, în alt TIR. Trafic blocat

FOTO | Un TIR a rupt parapetul de pe A1 și a intrat pe contrasens, în alt TIR. Trafic blocat

Traficul este blocat total pe A1, Sibiu-Sebeș și este îngreunat pe celălalt sens de mers, după ce șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat întâi într-o glisieră metalică, apoi într-un alt TIR care venea pe contrasens.

Actualizare. Bărbatul de 50 de ani care a fost rănit în urma accidentului este acum la Spitalul Județean. Bărbatul „este conștient, a suferit contuzii și escoriații, este suspect de fracturi și se află în investigații la Computerul Tomograf”, anunță Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență al Județului Sibiu.

La momentul actual, pe sensul de mers Sebeș - Sibiu se circulă normal. Sensul Sibiu - Sebeș este în continuare închis, traficul fiind deviat Ocna 254 - DN 1 - Săliște 270, anunță IPJ Sibiu.

accident autostrada 4

Actualizare. Traficul va fi deviat și pe sensul Sebeș - Sibiu, la ieșirea din Săliște, km. 270 - DN 1 - intrare Ocna, km. 254, anunță Poliția Sibiu.

Reamintim, pe sensul Sibiu - Sebeș, traficul este deviat la km. 254, ieșire Ocna, direcționat spre DN 1 - Săliște.

accident autostrada tir

Știre inițială. Incidentul s-a petrecut între Sibiu și Săliște, km 264, la ieșirea din tunel. Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu a intrat în coliziune cu glisiera mediană, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt ansamblu TIR condus regulamentar din sens opus, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pe sensul Sebeș - Sibiu, circulația se desfășoară restricționat pe banda 1 și banda de urgență

Pe sensul Sibiu - Sebeș, traficul este deviat la km. 254, ieșire Ocna, direcționat spre DN 1 - Săliște.

Un bărbat este rănit, dar conștient și neîncarcerat, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. La fața locului intervine un echipaj SMURD.

WhatsApp Image 2019-02-12 at 12.51.08 accident autostrada accident autostrada 3 accident autostrada 2 accident autostrada tir accident autostrada tir

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus