X
PSD codrin stefanescu trif (24)

PSD Sibiu explică rațiunea comunicatelor de presă. ”Sibienii sunt mințiți. Noi suntem alternativa”

Social-democrații sibieni susțin că prin comunicatele lor de presă din ultima perioadă nu au făcut atacuri la persoană, nu au jignit și nu au implicat familiile adversarilor politici în lupta electorală. ”Când am crezut că nu se poate mai rău, PNL Sibiu a dat din nou dovadă zilele trecute de o ipocrizie fără seamă, prin declaraţiile parlamenarilor săi din Sibiu. Au acuzat că PSD Sibiu duce o campanie de atac la persoană. Nimic mai fals! Niciodată nu am făcut referire la familiile celor din PNL sau la viaţa lor personală. Am făcut referire la activitatea lor politică şi profesională, astfel încât sibienii să poată face o evaluare a tuturor candidaţilor atunci când votează oamenii care se ascund în spatele partidelor politice. Aceasta spre deosebire de reprezentanţii PNL, care ne-au pus fel de fel de etichete jignitoare şi care şi-au trimis oameni în faţa sediului nostru să scandeze mesaje jignitoare, chiar și obscene. Toate acestea s-au întâmplat în “Sibiu, capitala bunelor maniere”. Mai mult, însuşi preşedintele Werner K. Iohannis a girat aceste mesaje, atunci când a criticat în mod public Poliţia Română pentru sancţionarea şoferului care avea plăcuţe de înmatriculare cu mesaj obscen la adresa partidului nostru”, susțin social-democrații într-un comunicat de presă.

În comunicat se reiau apoi majoritatea temelor abordate de PSD Sibiu până acum: Raluca Turcan – studii la Moscova. ”Am spus şi repetăm faptul că doamna Turcan şi-a făcut studiile la Moscova și a fost adusă de la Botoșani să conducă organizația PNL Sibiu, iar aceste lucruri trebuie cunoscute de către sibieni”.

Constantin Șovăială – membru UTC. ”Am spus, despre domnul Şovăială, că a fost comunist fruntaş, pentru a arăta ipocrizia peneliştilor atunci când acuză de comunism echipa tânără a PSD Sibiu”.

Nicolae Neagu – a falimentat Metalcar. ”I-am reamintit domnului Neagu cum a reuşit să falimenteze Metalcarul, o fabrică atât de valoroasă pentru sibieni, în vreme ce ne acuza pe noi de lipsă de viziune şi de management”.

Mircea Cazan – a oferit cisme în campanii electorale. ”Domnului Cazan, care ne dă lecţii de moralitate, i-am adus aminte de modul scabros al domniei sale de a face politică prin cumpărarea electoratului cu cizme de cauciuc inscripţionate cu numele lui şi ne-am permis, inclusiv pe pagina noastră de Facebook, să publicăm poze făcute chiar de echipa de campanie a domniei sale când împărţea această mită electorală. De asemenea, am postat, pe aceeaşi pagină, şi un video în care domnul Cazan şi clica lui râd de oamenii cărora le ofereau această mită electorală. De asemenea, în Senatul României, preşedintele partidului PSD Sibiu a atras atenţia asupra faptului că domnul Cazan trebuie să-şi ceară scuze sibienilor pentru momentul jenant de la ceremonia militară desfăşurată în faţa Cercului Militar Sibiu de 1 Decembrie, în An Centenar, când militarii s-au pregătit să depună coroana comandată de domnul Cazan, dar acesta nici măcar nu s-a prezentat, motiv pentru care coroana i-a fost returnată”.

Klaus Iohannis – cumpărător de rea credință de case și FDGR continuatorul Grupului Etnic German. ”Am mai fost acuzaţi că l-am jignit pe actualul preşedinte Klaus Iohannis, când l-am numit “cumpărător de rea-credinţă de case” şi când am afirmat că nu a apărat statul roman pe care l-a păgubit prin retrocedarea mai multor imobile (de exemplu Muzeul Brukenthal, Liceul Pedagogic, Liceul de Artă, Palatul Copiilor etc). Aceste imobile se aflau în proprietatea statului roman după desfiinţarea organizaţiei naziste Grupul Etnic German, şi ar fi trebuit să rămână în proprietatea statului român, aşa cum cere legislaţia internaţională, nicidecum să fie retrocedate către FDGR şi Biserica Evanghelică. În timpul procesului în instanță, primăria condusă de Iohannis nu a folosit toate căile de atac. Aceste fapte sunt probate prin documente oficiale și publice. Le reamintim sibienilor că nu am jignit cu absolut nimic familia Iohannis. Aceasta a pierdut în instanţă două imobile pe care le-a dobândit ilegal, motiv pentru care a fost numită, în motivarea Curţii, “cumpărătoare de rea-credinţă de case””, se mai arată în comunicat.

Social-democrații susțin că-și mențin declarațiile. ”Ne susţinem în continuare toate afirmaţiile de până acum, pentru că sunt dovedite de fapte și prin documente oficiale.  Nu mai permitem ca aceşti indivizi să se mai ascundă în spatele unei sigle de partid.  Sibienii trebuie să ştie că au de ales în a da un vot acestor oameni ascunși în spatele PNL, sau pot alege o echipă tânără, curată a PSD Sibiu. Sibienii nu mai pot fi minţiţi şi datoria noastră este să le spunem adevărul. PSD Sibiu s-a reformat, Preşedintele Organizaţiei Judeţene, Preşedintele executiv, Preşedinţii Organizaţiilor Municipale Sibiu şi Mediaş sunt oameni tineri, media de vârstă fiind de 40 de ani. Toţi sunt oameni care au reuşit pe plan profesional şi care vin cu alt concept de a face politică. Noi suntem alternativa!”, se mai arată în comunicat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

19 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sebastian Florin

  Sunteti niste parveniti, care n-ar rezista nici 2 minute in economia reala, in mediul privat. Aroganti si plini de venin, nu stiti decat sa aruncati cu mizerie, dar nu generati nimic. O sa ramaneti in istorie ca artizanii celei mai dezastroase guvernari din istoria post-decembrista. Vom avea de lucru 20 de ani sa corectam ce distrugeti voi si papusarii vostri acum.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  Voi sunteti alternativa, asa cum e infectia alternativa pentru un corp sanatos. Propaganda mincinoasa, comunista, pusa pe repeat – doar atat sunteti.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mari politicieni sibieni

  Trist este ca toate cele spuse despre marii politicieni “de dreapta” din “maretul” Sibiu sunt 100% adevarate. Oamenii benzinarilor, mari margineni care au evazionat miliarde. Gospodari mari!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silberpfeil

  Mare drama pe tara asta: toti competentii lucreaza la Stat !Gem ministerele si deconcentratele de PSD-isti si PNL-isti.USR-istii incearca si ei da-i greu,iar dupa ce s-au predat PLUS-icii va fi si mai greu.Dupa europarlamentare USR si PLUS ori vor fi absorbiti de PNL si PRO ori vor capusa PNL,la concurenta cu PDL.Pina la urma fostii colegi se vor reuni si ce veselie va fi !La vremuri noi,tot noi!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Reload

   Parol, nepoate !…..aparatul statal romanesc geme de gunoaiele pesediste, in general. De cei care-si spala conturile prin strainatate, isi fac case in brazilia si ascund tablourile sub pat sau se ascund prin Serbia sau Madagascar.
   PSD e puroiul.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    2cents

    Ar fi bine sa fie asa cum zici. din pacate insa puruoiul romanesc e reprezentat de politicieni in general. Exceptiile de la regula asta sunt putine si nu fac decat sa intareasca regula. E greu sa gasesti politicianul roman cu care sa te mandresti. Dar mai are romanul o meteahna: se multumeste cu putin la prea multe. Inclusiv la judecata

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CitizenX

  Daca doar voi sunteti alternativa atunci e trist. Noroc ca nu e asa, putem gasi alternative la un partid care promoveaza oameni cu mai putine clase ca trenul si recicleaza prm-isti.
  Mi-as taia mana decat sa dau un vot catre PSD, am facut asta din necesitate o singura data, cand intre C.V. Tudor si Iliescu am preferat sa-l votez pe iliescu.
  Sunteti un partid de xenofobi, inculti, hoti si tupeisti. O sa gasesc alternativa usor!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Trif are dreptate:sibienii sunt mintiti!Sunt mintiti zilnic,la fiecare ceas de catre PSD!Prin ziare,la radio iar prin cele doua guri de canal(zise televiziuni) 24 de ore pe zi!Mai este suparat Trif pe comunisti:cica el nu a fost comunist!Da,era prea tanar dar oricum nu era primit:comunistii aveau orgoliul lor si nu primeau in randurile lor pe orice loaza!Ca au facut unii scoala la Moscova?Poate,dar e mai bine decat altii care si-au luat diplomele doar cu buletinul!Daca ar realiza ridicolul declaratiilor sale,nu ar mai deschide gura decat atunci cand mananca!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Tupeul vostru este infinit şi nelimitat ,multe din constatările voastre sunt corecte ,dar defectele pe care le enumerați la opozanții voştri ,în PSD sunt criterii obligatorii pentru succes în ierarhia partidului .Ideologia voastră este simplă şi pe înțelesul orcărui boschetar ,,Jefuim la maxim pe cei care muncesc şi dăm la cei care nu produc nimic (pensionari ,bugetari ,asistați sociali ) nu investim în infrastructura României nimic (cu cât mai rău pentru România cu atât mai bine pentru noi ) .
  Despre individul care şi-a trecut pe nr.maşinii sloganul (cretinoid) M… PSD ,nu-l suspectez de inteligență ,dar pe de altă parte poliția (la ordinele partidului jegos PSD ) a comis un abuz .Polția a a reținut numere de înmatriculare legale .Despre oamenii care nu vă iubesc ați avut de grijă la demonstrația din 10 august 2018( spre norocul lui Johannis nu a fost acolo )

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Reload

   Cam observam ce “criterii”…. Valcov, Dancila, Dragnea, Mazare. Cu asa criterii si in latrina ti-e rusine.. si nici nu l-am pomenit pe Tariceanu…borasc.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact