X
Jordan Mustoe

Tipsterii români pariază în număr mare la Unibet

Unibet este una dintre agențiile de pariuri sportive online de top din România. Argumentele pentru această afirmație sunt numeroase, pornind de la ratingul avut pe site-urile internaționale de profil și continuând cu părerile celor care joacă pe platforma acestui operator.

Majoritatea tipsterilor care postează pe site-uri de pronosticuri sportive recomandă ca pariul sugerat să fie plasat la Unibet. De ce aleg ei această casă de pariuri online? Explicația este foarte simplă, acolo găsesc ce îi interesează:

opțiuni variate de pariere. Nu vorbim neapărat despre oferta sportivă, care este destul de bogată la majoritatea operatorilor, ci despre tipurile de pariuri oferite, în special despre handicapurile asiatice.

UNIBET

Pentru un tipster este foarte importantă linia de la finalul lunii. Ca și pariorii profesioniști, ei preferă câștigurile mai mici, dar mai sigure. De pildă, avem meciul Dinamo vs FC Botoșani, cu cotele 2.15 pentru „1”, 3.25 pentru „X” și 3.55 pentru „2”.

Cei mai „calculați” vor posta pontul „victorie Dinamo 0 handicap asiatic”, la o cotă de 1.52. În acest caz, dacă meciul se termină la egalitate, miza este rambursată.

Există și alți operatori care oferă linii asiatice, însă niciunul nu are atâtea opțiuni pentru tipsteri precum Unibet.

cotele bune reprezintă un alt punct de atracție pentru cei care postează ponturi pe Internet. Acest operator oferă printre cele mai mari cote de pe piață, iar asta contează mult în bilanțul pe termen lung. Chiar și o jumătate de unitate în plus la 30 de pariuri înseamnă un plus de 15 unități la finalul lunii.

numărul de sporturi acoperite. Ne-am referit până acum la fotbal, pentru că acesta este sportul pe care se pariază cel mai mult, însă există tipsteri specializați și pe alte discipline sportive, și chiar unii de succes. La Unibet se poate paria pe 33 de sporturi extra-fotbal, pe lângă divertisment, politică și eSports.

Ilie Dumitrescu

platforma de video streaming live. Tipsterii specializați în pariuri live pot urmări meciurile pe Unibet TV, platformă care transmite în direct peste 30.000 de evenimente sportive în fiecare an.

– topul popularității. Ca tipster, ai un public țintă, preferabil cât mai larg. Degeaba îți exemplifici pontul cu selecții din oferta casei de pariuri „Y”, dacă la acea casă de pariuri nu joacă nimeni. Unibet este în topul popularității pe site-urile care scriu despre pariuri, top alcătuit pe baza notelor acordate de clienți. Tot acolo pot fi citite și recenzii de la pariori, în care jucătorii obișnuiți scriu despre ce le place și despre ce nu le place la platforma pe care sunt înregistrați. „Vocea” acestora este mai eficientă decât orice campanie publicitară.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact