X
04C09B3D-431D-4F90-9416-B3F9337E150E-715x400

Un șofer din Sibiu a dat traficul peste cap în centrul orașului Rm. Vâlcea

Poliția Locală Rm. Vâlcea a fost nevoită să intervină la sfârșitul săptămânii trecute pentru a ghida un șofer din Sibiu care a blocat traficul într-o zonă centrală a orașului, informează presa locală.

Mai exact, șoferul un autoturism cu numere de Sibiu a intrat pe banda destinată taximetriştilor din cadrul staţiei situată pe strada Ştirbei Vodă, în vecinătatea unui complex comercial.

Ajuns pe trecerea de pietoni, acesta a încercat în repetate rânduri să treacă peste bila montată ca mijloc de siguranţă pentru trecători, manevrele fiind făcute printre numeroşii pietoni de la acea oră de vârf, scrie gazetavalceana.ro.

Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit banda destinată taximetrelor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori. Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cititor Turul Satului.

    Ce panică trebuie să fi creeat, văd in imagini cum toți claxonează și fug speriați din calea lui, nu mai mișcă nici o masină până nu il “ghidează” miliția, doamne ce traumatic trebuie sa fi fost pt toți cetățenii orasului.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact