Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Val de accidente din cauza ninsorii. Un mort și mai mulți răniți, până la ora prânzului

Val de accidente din cauza ninsorii. Un mort și mai mulți răniți, până la ora prânzului

Viteza neadaptată în condițiile unui carosabil alunecos provocat de ninsorile căzute în județul Sibiu începând de azi noapte, au cauzat un val de accidente soldate, până la ora prânzului, cu un deces și ai multe persoane rănite.

Un șofer în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea pe DJ 106, pe sensul Sibiu - Agnita, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod, ieșind în afara părții carosabile. O femeie, pasageră în mașină, în vârstă de 37 de ani, este rănită ușor.

accident

Cel mai grav accident, soldat cu un deces, a avut loc în jurul orei 11, pe Drumul Județean 106, între Cornățel și Nocrich.

Un bărbat de 40 de ani și-a pierdut viața, iar un altul este rănit grav. Accidentul s-a produs tot din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, anunță IPJ Sibiu. „Pe fondul vitezei neadaptate, un șofer în vârsta de 43 de ani, în timp ce conducea pe direcția Sibiu – Agnita, a derapat și a ieșit în afara părții carosabile izbindu-se de un arbore. Pasagerul, 40 de ani, a decedat, iar șoferul este rănit, va fi transportat la spital”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

accident mortal cornatel (3)

Două femei au fost rănite în urma unui alt accident petrecut marți dimineață, pe strada Gării din Săliște.

Potrivit polițiștilor, un șofer în vârstă de 67 de ani, în timp ce conducea spre DN 1, pe fondul vitezei neadaptate, a derapat și a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un șofer în vârstă de 22 de ani. Cele două pasagere din autoturismul care a intrat pe contrasens,în vârstă de 65 și 68 de ani, sunt rănite.

accident 2

Traficul este încă blocat pe A1, Sibiu-Sebeș (ora 13,37) și este îngreunat pe celălalt sens de mers, după ce șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat întâi într-o glisieră metalică, apoi într-un alt TIR care venea pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut între Sibiu și Săliște, la km 264, la ieșirea din tunel. Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu a intrat în coliziune cu glisiera mediană, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt ansamblu TIR condus regulamentar din sens opus, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pe sensul Sibiu – Sebeș, traficul este deviat la km. 254, ieșire Ocna, direcționat spre DN 1 – Săliște. Traficul este deviat și pe sensul Sebeș – Sibiu, la ieșirea din Săliște, km. 270 – DN 1 – intrare Ocna, km. 254, anunță Poliția Sibiu.

accident autostrada accident autostrada tir

Traficul a fost îngreunat și pe Valea Oltului, marți dimineața, în urma unui accident petrecut la Brezoi

Potrivit polițiștilor, două microbuze au intrat în coliziune, la km 206+900m. Un microbuz cu numere de Olt, care se deplasa pe sensul Sibiu-Rm. Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a derapat, intrând în coliziune frontală cu un microbuz tot de Olt, acesta venind din sens opus. Șoferul nevinovat este ușor rănit, fiind transportat la spital.

accident valea oltului 2

Meteorologii au emis ieri o avertizare de tip cod galben de ninsoare și viscol valabilă pentru întreg județul Sibiu, valabilă până mâine, 13 februarie, la ora 02:00. Fenomenele vizate sunt: ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană

”În intervalul menționat, în întreaga regiune temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. Vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a regiunii, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60…70 km/h”, au transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus