X
Consctructorii s-au angajat că luna mai îi prinde în demolări. În realitate, demolările au început mai târziu

Constructorul stadionului, luat peste picior de Miriuță. ”Dacă în 8 luni nu ești în stare să renovezi o tribună…”

”Sincer, dacă în 8 luni de zile nu ești în stare să renovezi o tribună de 5.000 de locuri ca să jucăm acasă în fața sibienilor… Am prieteni care au făcut stadionul la U Cluj. În două luni, construiești o tribună de 2.000 de locuri. Eu de aia mi-am și prelungit contractul pe doi ani de zile, să apuc să joc pe terenul ăsta”, a glumit Miriuță. El spune că e păcat de suporteri și de fotbaliști pentru situația unică de la Sibiu. ”Nu e treaba mea asta, dar mă doare că nu pot jucătorii ăștia minunați să le aducă bucurie suporterilor sibieni că jucăm acasă și câștigăm. Să se simtă și ei fotbaliști. Eu sper să se rezolve, că minuni… (…) Degeaba ne deranjează pe noi, dacă nu-i deranjează pe ei”, a mai spus Miriuță într-o conferință de presă.

vasile miriuta (5)

Primăria Sibiu a anunțat încă din octombrie, când trebuia inaugurat stadionul că termenul se amână cu aproape cinci luni. Însă după toate probabilitățile, termenul va fi prelungit de nou, pentru că lucrările sunt departe de a fi finalizate.

Primărie le-a impus celor de la Construcții SA să aducă mai mulți muncitori pe șantier, ”deoarece, pe parcursul execuție contractului, s-a constatat că forța de muncă de pe șantier a fost insuficientă”.

Până pe 15 decembrie ar fi trebuit finalizate toate lucrările prevăzute în contract, cu excepția lucrărilor de refacere de la tribuna oficială și peluză. Lucrările aferente tribunei oficiale trebuie finalizate până pe 15 ianuarie, iar peluza – până pe 15 martie. Toate aceste termene sunt condiționate de starea vremii: torcretul, hidroizolația și șapa sunt operații ”umede”, adică utilizează apa, iar temperaturile exterioare trebuie să fie cu cel puțin cinci grade peste limita de îngheț (iar în cazul aplicării hidroizolației, aceasta poate fi aplicată doar dacă stratul-suport este uscat).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  …modelul “Firea” se aplica cu succes si in Sibiu de cand madam Fodor e primar.Toti banii in avans,apoi fluieram a paguba si dam vina pe vreme.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Rider

   Ma tem ca trebuie sa te corectez…. BANII AU FOST REDISTRIBUITI SPRE ZONELE UNDE PSD DOMNESTE ! De-aia nu ai bani de stadion si de multe alte chestii, intelegi ? Au baietii, pesedeii de achitat peschesuri, de cumparat mercedesuri, de umblat prin vacante, pe banii tai, acolo la Teleorman, Galati, Gorj, etc… bineinteles si amantele trebuiesc platite si sotiile mai tinere cu 25 de ani. Sau crezi ca aia sta cu Dragnea ca-l iubeste ? 😀 of of… nu, surpriza, sta chiar pe banii tai.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sile

  Chiar penibila primaria. in mod normal buni’ Fodor ar trebui sa demisioneze. Chiar nu exista nimeni capabil in tot Forumul ala sa ii preia atributiile? Nu cred ca isi are rostul sa puna pe cineva de la PSD, ca sibienii inca vor sa voteze Forumul si avioane de la usr si csolos

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mosu

  Au omorât DPC ul, firma în care CL era acționar și care reușise sa se pună pe picioare și ar fi putut face multe lucrări în oraș. Primăria agreează numai firmele prietene și astfel lucrările nu se pot realiza în timp util

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Don Jambon

   Aha…sa faci chestii de la zero, de de multe ori mai simplu si mai ieftin.. unde mai pui ca turcii au multa mana de lucru ieftina iar stadioanele la ei sunt mult mai importante decat pentru noi.
   Chiar sa luam exemplu de la turci, mi se pare o prostie din foarte multe perspective. Arata cam stupid arhitectura la stadionul ala, oricum.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact