Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Constructorul stadionului, luat peste picior de Miriuță. ”Dacă în 8 luni nu ești în stare să renovezi o tribună...”

Constructorul stadionului, luat peste picior de Miriuță. ”Dacă în 8 luni nu ești în stare să renovezi o tribună...”

”Sincer, dacă în 8 luni de zile nu ești în stare să renovezi o tribună de 5.000 de locuri ca să jucăm acasă în fața sibienilor... Am prieteni care au făcut stadionul la U Cluj. În două luni, construiești o tribună de 2.000 de locuri. Eu de aia mi-am și prelungit contractul pe doi ani de zile, să apuc să joc pe terenul ăsta”, a glumit Miriuță. El spune că e păcat de suporteri și de fotbaliști pentru situația unică de la Sibiu. ”Nu e treaba mea asta, dar mă doare că nu pot jucătorii ăștia minunați să le aducă bucurie suporterilor sibieni că jucăm acasă și câștigăm. Să se simtă și ei fotbaliști. Eu sper să se rezolve, că minuni... (...) Degeaba ne deranjează pe noi, dacă nu-i deranjează pe ei”, a mai spus Miriuță într-o conferință de presă.

vasile miriuta (5)

Primăria Sibiu a anunțat încă din octombrie, când trebuia inaugurat stadionul că termenul se amână cu aproape cinci luni. Însă după toate probabilitățile, termenul va fi prelungit de nou, pentru că lucrările sunt departe de a fi finalizate.

Primărie le-a impus celor de la Construcții SA să aducă mai mulți muncitori pe șantier, ”deoarece, pe parcursul execuție contractului, s-a constatat că forța de muncă de pe șantier a fost insuficientă”.

Până pe 15 decembrie ar fi trebuit finalizate toate lucrările prevăzute în contract, cu excepția lucrărilor de refacere de la tribuna oficială și peluză. Lucrările aferente tribunei oficiale trebuie finalizate până pe 15 ianuarie, iar peluza – până pe 15 martie. Toate aceste termene sunt condiționate de starea vremii: torcretul, hidroizolația și șapa sunt operații ”umede”, adică utilizează apa, iar temperaturile exterioare trebuie să fie cu cel puțin cinci grade peste limita de îngheț (iar în cazul aplicării hidroizolației, aceasta poate fi aplicată doar dacă stratul-suport este uscat).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

sibian

Acum 5 ani

...modelul "Firea" se aplica cu succes si in Sibiu de cand madam Fodor e primar.Toti banii in avans,apoi fluieram a paguba si dam vina pe vreme.
Raspunde

Rider

Acum 5 ani

Ma tem ca trebuie sa te corectez.... BANII AU FOST REDISTRIBUITI SPRE ZONELE UNDE PSD DOMNESTE ! De-aia nu ai bani de stadion si de multe alte chestii, intelegi ? Au baietii, pesedeii de achitat peschesuri, de cumparat mercedesuri, de umblat prin vacante, pe banii tai, acolo la Teleorman, Galati, Gorj, etc... bineinteles si amantele trebuiesc platite si sotiile mai tinere cu 25 de ani. Sau crezi ca aia sta cu Dragnea ca-l iubeste ? :D of of... nu, surpriza, sta chiar pe banii tai.
Raspunde

me

Acum 5 ani

Penibila primaria, penibila firma.
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Chiar penibila primaria. in mod normal buni' Fodor ar trebui sa demisioneze. Chiar nu exista nimeni capabil in tot Forumul ala sa ii preia atributiile? Nu cred ca isi are rostul sa puna pe cineva de la PSD, ca sibienii inca vor sa voteze Forumul si avioane de la usr si csolos
Raspunde

Mosu

Acum 5 ani

Au omorât DPC ul, firma în care CL era acționar și care reușise sa se pună pe picioare și ar fi putut face multe lucrări în oraș. Primăria agreează numai firmele prietene și astfel lucrările nu se pot realiza în timp util
Raspunde

McD

Acum 5 ani

Uitati-va ce au facut turcii de la 0 la marginea orasului cu 100mil TRL, aproximativ 20 mil. €. Stadion cu 15000 locuri inclusiv terenul e 12 ha aferent si o sala de sport alaturata stadionului. ....si totul in 4 ani...la noi au avut nevoie de 6 luni doar ca sa care pamantul de la tribunele vechi (normal cu 2 excavatoare si 4 basculante)... http://stadiumdb.com/stadiums/tur/yeni_batman_stadyumu
Raspunde

Don Jambon

Acum 5 ani

Aha...sa faci chestii de la zero, de de multe ori mai simplu si mai ieftin.. unde mai pui ca turcii au multa mana de lucru ieftina iar stadioanele la ei sunt mult mai importante decat pentru noi. Chiar sa luam exemplu de la turci, mi se pare o prostie din foarte multe perspective. Arata cam stupid arhitectura la stadionul ala, oricum.
Raspunde

iepurasul violent

Acum 5 ani

pai turci au Batman, Americani Superman, Romani numai Dracman hotul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus