Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

E gata luna de miere la FC Hermannstadt. Miriuță îi răspunde unui acționar: Are gura mare!

E gata luna de miere la FC Hermannstadt. Miriuță îi răspunde unui acționar: Are gura mare!

Supărat pe condițiile foarte proaste de antrenament și pregătire pe care le are la Sibiu, dar și pe întârzierile foarte mari la lucrările de modernizare a stadionului, antrenorul FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a luat atitudine miercuri și le-a atras atenția acționarilor echipei să nu critice jucătorii pentru că munca lor este extraordinară dată fiind conjunctura proastă.

”Atunci când o să ai un stadion pe care să joci, când o să ai două terenuri de antrenament, o sală de forță și condiții, poți să le ceri jucătorilor și antrenorului anumite obiective. Dar când nu ai aceste lucruri pe care să le oferi... am mai spus-o, noi trebuie să rămânem în Divizia A. Să nu credeți că-i o scuză, că niciodată n-am venit cu scuze. Săptămâna trecută de abia ne-am putut antrena o zi pe teren, pe la Voința ne-am antrenat, îmi era frică să nu se accidenteze jucătorii, mă rugam înainte de antrenament. Ieri nu ne-am antrenat, azi i-am dus într-un balon. Chiar îi mulțumesc băiatului, Ciprian cred că-l cheamă, care ne-a pus la dispoziție balonul acela de 40 de metri. Păi la Baia Mare, când mă duc eu cu prietenii mei, joc cinci la cinci pe un balon din acesta, vă dați seama... Acești oameni care sunt în jurul echipei, Peter - unul dintre acționari, mi-a criticat jucătorii, prin tribună, că are gura mare... în fine. Eu sunt singurul care pot să-mi critic jucătorii! Să critici jucătorii mei care au făcut 29 de puncte jucând în deplasare?! Și vorba lui Dandea: Mister, mai mult stau cu tine decât cu nevastă-mea! Acesta-i adevărul, că ai plecat la București, ai venit ieri, și mâine o tăiem către Pitești, deci băieții aceștia, dintr-o săptămână, cinci zile ei stau cu mine și atunci îi mai și critici? Ar trebui să le faci statuie la băieții aceștia dacă echipa rămâne în Divizia A. Și va rămâne!”, a declarat Vasile Miriuță în cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Silberpfeil

Acum 5 ani

Cine-i actionarul nesimtit care l-a suparat pe Muri.. pardon Miriuta?Peter? Who the fuck is Peter?
Raspunde

Gheorghe Fraticiu

Acum 5 ani

Exista la Marsa, orașul Avrig, o baza sportiva construită prin anii 80, cu doua terenuri acceptabile, cu o clădire care poate fi compartimentate pentru cazare, cu un posibil restaurant. A fost construită pentru echipa Carpați Marsa, care a jucat in divizia B. Complexul sportiv se afla la vânzare printr-o firma de insolventa. Cred ca se poate face o analiza dacă poate fi utilizată ca baza de antrenament, luând in considerare distanță mică Sibiu-Marsa.
Raspunde

McD

Acum 5 ani

Are dreptate antrenorul, aici este vorba de managment la nivelul clubului, cum poti sa lasi o echipa de liga I sa nu aiba un teren de antrenament cu gazon de calitate si nocturna in perimetrul orasului si o sala de forta si gimnastica de recuperare pentru jucatori...toti dau vina pe constructor, pe vreme, pe sponsori, pe primar, pe guvern, pe toata lumea, dar nu se uita in curtea lor, caci de acolo pleaca problemele. Presedintele clubului si cei din administratie se vede ca sunt slabi orgenizatori daca nu stiu sa foloseasca parghiile care le prevede legea...sau atunci nu conduc ei clubul, ci doar se erijeaza in conducatori...rusine ca isi bat joc de sport si echipa...
Raspunde

Marcel Faloba

Acum 5 ani

Sibiul este mult peste Oradea, Cluj, Timisoara, Brasov si Iasi! Doar cei rau intentionati se fac ca nu vad, garantat sunt platiti sa ne denigreze!
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Ahahaha, Peterle a inceput sa aiba pretentii! Organizarea clubului este o gluma. Nu exista un departamant economic-contabil, sectorul juvenil inexistent, marketing la nivel preistoric... Totul se bazeaza pe primarie si pe cativa "finantatori" care isi recupereaza "investitia" din drepturile de televizare si banii primariei. In conditiile astea mai bine spital, cultura la Sighi. Nu ne trebe noua fotbal in play-off. In Sibiu numai VOINTA!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus