X
Adrian Echert, președinte USR Sibiu

Alegeri în USR Sibiu. Cinci candidați pentru funcția de președinte

USR Sibiu organizează vineri alegeri pentru conducerea organizației municipale, anunță președintele organizației județene, Adrian Echert. ”Adunarea Generală a USR municipiul Sibiu a fost convocată pentru miercuri, în această săptămână, însă nu s-a întrunit cvorumul necesar. S-a făcut o reconvocare pentru vineri, atunci când în cadrul Adunării Generale se vor organiza și alegeri pentru toate funcțiile”, a declarat Echert pentru Turnul Sfatului.

Întrunirea cvorumului e dificil de realizat, susțin USR-iștii, deoarece față de ultimele alegeri s-au format mai multe organizații locale, iar o parte din membrii inițiali ai organizației municipale s-au transferat către aceste organizații.

Pentru funcția de președinte al organizației municipale a USR Sibiu s-au înscris cinci candidaturi: Diana Mureșan, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru, Petru Ioan Rotaru și Traian Belei.

Pentru data de 23 februarie sunt programate alegeri pentru organizația județeană a partidului. Actualul președinte, Adrian Echert, și-a anunțat candidatura. ”Eu voi candida pentru un nou mandat. Se pot face înscrieri pentru orice funcție la nivel județean până în data de 20 februarie”, a mai spus Echert.

Mandatul următoarei conduceri a organizației va fi stabilit de Adunarea Generală, însă cel mai probabil acesta va fi tot de doi ani.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact