Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Debut de sezon competițional pentru BC CSU Sibiu 3x3

Debut de sezon competițional pentru BC CSU Sibiu 3x3

BC CSU Sibiu va disputa în perioada 14-17 februarie, patru turnee, în cadrul ediției inaugurale a Cupei României la baschet 3x3 masculin. Acestea fac parte din faza de calificare a competiției și se vor desfășura în Sala Sporturilor din Mediaș.

BC CSU Sibiu 3x3 a fost repartizată în conferința de vest a competiției, alături de: U-BT Cluj-Napoca, CSU CSM Oradea, BCM U FC Argeș Pitești, SCM U Craiova, SCM Timișoara, CSM Mediaș, ACS Târgu Jiu, CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSM Tîrgu Mureș, Universitatea Cluj-Napoca  și  CSM Sighetu Marmației. Conferința de est cuprinde celelalte nouă echipe aflate în competițiile de baschet seniori 5×5 în actualul sezon competițional.

Pe parcursul acestei perioade se va desfășura câte un turneu pe zi, iar în urma turneelor se va întocmi clasamentul general. Primele șase clasate din fiecare conferință, la finele celui de-al patrulea turneu vor avansa la faza finală a Cupei României 3×3 masculin, programată pentru perioada 13-14 aprilie 2019. Locul de desfășurare al turneului final urmează să fie hotărât ulterior.

Lotul BC CSU Sibiu 3x3 pentru Cupa României 3x3 2019 este alcătuit din :

1.Victor Bogdan

2.Paul Bogdan

3.Sebastian Costeiu

4.Dragoș Gheorghe

5.Andrei Petică

6.Traian Petru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus