X
satul tapu

Drumul care leagă Țapu de autostradă intră în proiectare pentru modernizare

1,8 milioane de lei, fără TVA, este valoarea contractului de proiectare a modernizării drumului DJ 106B, lung de 35 de km și care leagă satul Țapu de autostrada A1.

Consiliul Județean Sibiu anunță că a semnat contractul de proiectare pentru modernizarea celor 35 de km ai drumului care leagă satul Țapu de autostrada A1, via Șoroștin, Loamneș și Ocna Sibiului. Contractul are o valoare de 1,79 de milioane de lei, fără TVA, și a fost atribuit Eptisa Romania SRL – Eptisa Servicios de Ingenieria SRL în urma unei proceduri de achiziție publică.

Termenul de realizare a proiectului este de 120 de zile de la emiterea ordinului de începere a serviciilor. Ulterior finalizării proiectului va urma lansarea procedurii de atribuire a contractului de execuție a lucrărilor de modernizare.

tapu sorsotin ocna sibiului a1

Modernizarea DJ 106B este susținută financiar din fonduri europene nerambursabile, în valoare totală de 102,7 milioane de lei (valoarea totală a proiectului este de 121,1 milioane de lei, diferența fiind asigurată din bugetul județean și cel de stat). Termenul de finalizare a proiectului este noiembrie 2021.

Sursa foto: Google Earth

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact