X
Engineering_Industrial_Engineering

Compania Continental Sibiu angajează inginer și tehnician mentenanță

Compania Continental, inclusă recent în topul celor mai apreciați angajatori din România, recrutează în această perioadă noi specialiști.

În prezent compania caută să angajeze, printre altele, ingineri și tehnicieni mentenanță instalații.

Conform anunțului de angajare, cei interesați trebuie să știe că pe lângă prime de performanță, compania oferă posibilitatea relocării, program de lucru flexibil, programe personalizate de dezvoltare profesională și grădiniță pentru copiii angajaților, printre multe alte beneficii. Detalii despre cerințe și descrierea job-ului găsiți aici.

Reamintim faptul firma Continental este cel mai mare angajator din Sibiu, cu peste 4000 de oameni, iar în prezent se află în plin proces de extindere și dezvoltare.

Citește și:

Continental, singurul angajator din Sibiu în topul companiilor „pentru care să lucrezi”

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gigea

  Cam bate criza la usa… d-ne fereste sa pice una cap de multinationala in sibiu/romania… o sa urmeze haosul. in maxim 1 an posibil sa vedem ce n-am vazut de 15 ani incoace.
  S-au dus vremurile cand cu 200 euro net gaseai angajat model, studii superioare, sanatos, plin de energie si dornic de afirmare.

  40% scadere a valorii actiunilor… interesant!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  E bine ca sunt locuri de munca, ca se ofera atatea posibilitati. In rest e gargara jegoasa, frectii. ” mediu dinamic ” ” posibilitati de a-ti cladi o cariera ” ” posibiliati de avansare si dezvoltarea profesionala” ” multiple beneficii ” astea toate sunt şabloane. In fapt oriunde lucrezi cei gasi aceleasi probleme, stress, mâncatorie, jigodii care cred ca sunt dumnezei daca sunt in organigrama mai sus cu o rubrica, interese de gaşca, nepotisme, curvasãrie si absolut tot tacâmul. Ori ca lucrezI la Profi ori ca lucrezi la Conti tot asa cei ajunge sa iti fie scarba de job,de oameni, de program, de tot .Numai cretinii ( multi din pacate ) au băşini in freza ca daca lucreaza la o multinationala fac rahatu-praf, fara ei sta concernu-n loc. Abureli, frectii, cacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact