Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Pieton accidentat pe zebră. Un șofer de 23 de ani nu a acordat prioritate

Pieton accidentat pe zebră. Un șofer de 23 de ani nu a acordat prioritate

Un bărbat de 35 de ani din Sibiu a fost rănit după ce un șofer neatent nu a oprit la trecere și a intrat cu mașina în el. 

Actualizare. Pietonul, conștient,  a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, cu traumatism cranio cerebral și traumatism facial, anunță Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Știre inițială. Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a petrecut pe strada Hermann Oberth. Șoferul de 23 de ani, în timp ce conducea autoturismul spre Constituției, a acroșat sibianul care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul a fost rănit ușor, arată sursa citată. Nu sunt probleme de trafic.

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

FffEu sibianul de 54 de ani

Acum 5 ani

BMW....Nr. OT. Spune cam tot.eujhh
Raspunde

Me

Acum 5 ani

Mai lasati-ma cu pietonii astia care se arunca pe zebra ca vezi na ei au prioritate.... eu as face toate treceriile pentru pietoni cu semafor si buton...doar la noi vezi prostii cum se arunca in fata masinii cand vad zebra si tot ei comenteaza...asteapta daca esti pieton si vezi ca vine masina nu te mai arunca ca bou...
Raspunde

ionc

Acum 5 ani

Pt.Me daca circul in orasi trebuie sa circul cu atentie si cu viteza redusa cel mult 50-la ora ari trebuii confiscate permisele la toti trolii ca tine numai asa vvor avea mai Multi janse la viata.
Raspunde

Me

Acum 5 ani

Ionc esti un prost....tu daca esti sofer ai auzit de unghi mort? Tu ca pieton nu te poti arunca pe zebra doar ca ai prioritate si bagi capul in pamant si treci, la 50 la ora cum spui tu cam greu sa mai franezi in ultima clipa....asa ca daca esti pieton mai bine te uiti de 14 ori pana sa treci ca daca nu mori cu lege-n mana.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus