X
Biroul Local USR Sibiu, Dan Barna, Adrian Echert

Filiala USR din Sibiu are o nouă conducere: președintele, ales în două tururi

Membrii USR Sibiu și-au ales o nouă conducere. Filiala din Sibiu a partidului condus de Dan Barna va fi condusă de astăzi de Diana Mureșan, absolventă de farmacie și antreprenoare în turism.

Diana Mureșan a fost aleasă președinta filialei locale USR Sibiu după două tururi de scrutin, aceasta obținând cu trei voturi mai mult decât principalul ei contracandidat.

„În cadrul Adunării Generale care a avut loc vineri, 15 februarie, au fost votați pentru a fi în Biroul Local USR: Diana Mureșan, președintă; Ionuț Ghișe, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru și Marian Coman, vicepreședinți.
Adunarea Generală a decis durata mandatului, numărul membrilor care vor fi aleși să facă parte din structura de conducere și numărul de vicepreședinți. Membri participanți la AG au votat ca durata mandatului să fie de doi ani și Biroul Local să fie format din 11 membri, din care un președinte și patru vicepreședinți. Membrii aleși în completarea biroului local sunt: Andreea Floarea, Marius Vulcan, Cristina Bica, Laura Opricean, Zeno Popovici și Ciprian Horșia. Au mai fost aleși trei membri în Comisia Locală de Arbitraj și un cenzor pentru Comisia Locală”, a anunțat formațiunea întrun comunicat de presă.

„USR este cel mai democratic partid din România. Democrația pentru care ne luptăm în România de aproape trei ani, o trăim în USR! Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Suntem măsură faptelor noastre, iar în următorii doi ani voi lupta împreună cu colegii mei ca Filiala Locală USR Sibiu să devină măsură succeselor noastre”, a declarat președinta USR Sibiu Diana Mureșan.

Diana Mureșan președintă USR Sibiu

La funcția de președinte au fost cinci candidați și președintele a fost ales din două tururi, pentru că nu a fost îndeplinit din primul tur criteriul prevăzut în statutul USR, ca președintele să fie votat de 50% plus unu din numărul total de participanți. Diana Mureșan câștigat în turul doi cu trei voturi diferența, în fața lui Emil Talașman.

Diana Mureșan îi ia astfel locul lui Adrian Echert, care a condus până acum ambele birouri: cel local și județean. Echert va conduce în continuare filiala județeană Sibiu a USR.

„Noua echipă de conducere a Filialei Locale Sibiu este un mix foarte reușit de experiență profesională, dinamism și putere de muncă dovedită. Sunt convins că aportul lor pentru Municipiul Sibiu în următorii doi ani va fi unul hotărâtor pentru cele patru rânduri de alegeri și pentru a ne apropia ma mult de dezideratul de schimbare. Le urez mult succes și sper să colaborăm în cât mai multe proiecte”, a precizat Adrian Echert, președintele filialei județene USR Sibiu.

Diana Mureșan are 30 de ani și a absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Din 2012 este antreprenor în domeniul turismului. A decis să se implice în USR din 2016 și în 2018 a coordonat campania „Fără penali în funcții publice” în județul Sibiu.

USR Sibiu are aproximativ 180 de membri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   yyy

   ce japornita afurisita esti!
   uita-te din nou la poza, citeste textul si pricepe ca astia sunt oameni tineri care au razbit pe munca lor in tot ce au facut.
   liceu la zi, facultate la zi, munca in firme mari si serioase sau antreprenoriat.
   se vede ca esti inculta si habar nu ai ce vorbesti.
   amesteci bolsevismul si globalismul in aceeasi oala, Soros cu Mos Craciun si asa mai departe (ceva ca sa te dumiresti ce e in capul tau: https://www.youtube.com/watch?v=psJNvhNH5Io )
   daca iti vine fierea pe gura renunta la bautura…

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Denisa

    Care este legatura sucesului profesional ( indiscutabil de alfel) cu lipsa coloanei verterbale ai acestor reprezentanti ai Bruxellui ? Istoria noastra este plina de exemple similare , personalitati cu realizari profesionale de exceptie ( Sadoveanu si Paunescu imi vin in minte) dar sunt multi alti) care insa ca oameni au fost niste scursori comuniste fara caracter. Nu prea stai bine cu logica de fel. Cite clasei ai?

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     yyy

     mai multe decat tine cu singuranta chiar si 7 ani de acasa sprea deosebire de tine…
     fara sa fiu membru URS (sau votant) ii cunosc pesonal pe 3 dintre ei iar ceea ce spui tu sunt aberatii fara limite.
     stiu ca nu bati atat de departe si nu poti face deductii logice complexe, dar cei mai multi din foto sunt nascuti, au studiat, muncesc si traiesc in Sibiu dar pentru tine sunt “oamaneii Bruxells-ului”.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    globalistul

    Daca sunt asa de razbatatori in viata, de ce nu practica dra farmacia? nu-i pacat ca a absolvit o facultate de prestigiu, dar nu practica? Turismul pot sa-l faca si altii, farmacia, nu…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Denisa

  Asculta cocos ciufulit… ce te face pe tine sa crezi ca daca cineva nu agreaza tradatorii de neam ti tara in USR este automat un sustinator PSD? Unde este logica? Te ai gindit vreoodata ca sunt si cetateni care nu se simit reprezentati politic nici de hoti din PSD nici de Bolshevici in USR?
  Eu de exemplu imi doresc un partid de centru dreapta.. asa ceva nu exista din pacate in Romania de astazi. Cel mai aproape de acest concept a fost PNTCD cit a trait Corneliu Coposu ca dupa acea au intrat intru-un anonimat total.
  Iti vine greu sa crezi dar sunt de acord cu tine ca Daegnea si acolotii lui ar trebui sa unfunde puscaria. Dar la fel si cozile de topor Bolshevice car vor sa ne bage globalismul pe git cu forta legilor emise la Bruxelle de o majoritate care nu reprezinta intersele poporului Roman.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact