X
gZc50EFQ

O companie din Sibiu lucrează cu cei mai mari experți din țară la plățile viitorului

Start-up-ul sibian Elrond a anunțat despre un nou parteneriat – de data aceasta cu Laboratorul de Cercetare Sisteme Distribuite (DSRL) din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. Este singurul parteneriat de acest fel prin care se discută cercetare și implementare în zona blockchain.

Elrond și DSRL au ca scop colaborarea pe teme de cercetare-educație, precum dezvoltarea temelor de cercetare, inclusiv analiza aplicabilității practice a tehnologiei blockchain în domeniul energiei; explorarea posibilității de utilizare a platformei dezvoltate de Rețeaua Elrond în domeniul energiei; participarea comună la proiecte de cercetare cu finanțare națională sau europeană în tehnologia blockchain; identificarea unor teme comune de masterat și doctorat și crearea materialelor în scopuri academice și educaționale, precum și diseminarea rezultatelor prin organizarea în comun a sesiunilor științifice de bursă și a conferințelor științifice în domeniile de interes.

DSRL-Elrond

Astfel, prin acest parteneriat cele două părți vor să depășească bariera colaborării dintre academic și tehnologie prin asocierea între mediul universitar și start-up-urile din zona blockchain. Acest lucru e și mai interesant pentru noi cu cât la aceasta participă pentru prima oară în România un start-up sibian.

„Academia a fost, în mod tradițional, o sursă revigorantă a gândirii inovatoare. A realizat acest lucru, în special prin reunirea unui număr mare de minți curioase, oferindu-le instrumente și o structură riguroasă, care le permite să abordeze problemele în mod inovator. Arhitectura tehnică a Elrond a fost posibilă datorită acestor instrumente, rigurozitate și structură pe care echipa noastră le-a învățat pe tot parcursul carierei academice și profesionale. Acest parteneriat ne întărește convingerile că cercetarea riguroasă independentă poate aborda și identifica cu succes soluții pentru cele mai dificile probleme financiare și tehnice din lume”, spune Beniamin Mincu, CEO și fondator al companiei Elrond.

Ca prim caz, Elrond și DSRL analizează posibilitatea utilizării platformei Elrond pentru gestionarea descentralizată a rețelelor inteligente de energie.

CITIȚI ȘI:

Startup-ul sibian Elrond, parteneriat cu cel mai mare procesator de plăţi electronice din România

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gigea

  un cuier puteti cumpara si voi, asa ca investitie, apoi ala din poza mai are putin si adoarme acolo!
  Plictiseala maxima! Asta cred ca e si sb !!! Maxima ineficienta, dar glumite bune si bataie de joc pe holurile firmelor/facultatilor! Traiasca incompetenta sibiana!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact