Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sindicatele de transport local din toată țara s-au întâlnit la Păltiniș. Salariile și condițiile de muncă, pe ordinea de zi

Sindicatele de transport local din toată țara s-au întâlnit la Păltiniș. Salariile și condițiile de muncă, pe ordinea de zi

Sindicatul Dumbrava Transport Public Sibiu în colaborare cu Federația TRANSLOC România reprezentate prin d-nul Alin POABAR și d-nul Mircea IONESCU a organizat în perioada 14-17 februarie 2019 la Păltiniș o sesiune de ședințe și activități comune după cum urmează :

  1. În data de 15.02.2019 la Păltiniș s-a ținut Ședința Comună a organizațiilor mai sus menționate cu următoarele puncte pe ordinea de zi; Previziunile perioadei 2019-2020 privind dezvoltarea transportului public local Sibiu; Condiții de muncă ale angajaților din S.C. TURSIB S.A.; Salarizarea angajaților din S.C. TURSIB S.A.; Proiecte privind transportul public Metropolitan. La ședința au fost invitați d-nul Subprefect  Horațiu MARIN, d-na Primar Astrid FODOR, C.A. al S.C. TURSIB S.A., Conducerea S.C. TURSIB S.A.
Ședința a atins aproape toate punctele de pe ordinea de zi și perspectivele societății de transport local sunt optimiste.

Un minus al întrunirii a fost absența d-nei Primar care nu a onorat invitația Sindicatului.

Un plus a fost discursul d-lui Subprefect , optimist și afirmând o susținere constanța a Societății de transport local cât și a acțiunilor Sindicatului Dumbrava. Pe această cale Sindicatul Dumbrava aduce calde mulțumiri d-lui Subprefect pentru implicare și susținere încă de la numirea în funcție a domniei sale.

O cuvântare demnă de remarcat a avut și Președintele C.A, în persoană d-lui Mircea OVIDIU, care a prezentat programul ce urmează a fi implementat de C.A, și căruia îi aducem mulțumiri pe această cale pentru deschidere la dialog constructiv.

Nu putem trece cu vederea discursul D-lui Director General Dan CAPRARIU care a făcut o informare detaliată a perspectivelor de dezvoltare ale societății precum și eforturile care se fac pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și salarizare ale salariaților S.C. TURSIB S.A.. Dansul a precizat și susținerea de care se bucură societatea din partea Primăriei Sibiu.

  1. Activitățile au continuat cu Conferința Națională TRANSLOC ROMÂNIA unde Sindicatele de transport local din țară au prezentat și dezbătut atât problemele locale ale fiecăruia cât și probleme de ordin general privind interesele membrilor de sindicat în domeniul drepturilor angajatului din transport public local. S-a remarcat eficientă acestor întruniri pentru unitatea dintre sindicate.
  1. O componentă a acțiunii a avut și caracter cultural-sportiv. Sindicatul Dumbrava a organizat pentru copiii participanților un concurs de săniuțe la finalul căruia s-au acordat medalii tuturor concurenților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ioan

Acum 5 ani

La transportul public metropolitan Brasovul l-a aplicat deja incepand cu data de 01.01.2019 pe primul traseu Brasov-Cristian si retur.Urmeaza restul de trasee.Bravo lor.La Brasov este posibil pe cand la Sibiu mai avem de asteptat.Poate primaria Sibiu se informeaza si trece la fapte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus