Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Astăzi este ziua actriței Cendana Trifan. La mulți ani!

Astăzi este ziua actriței Cendana Trifan. La mulți ani!

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu o sărbătorește astăzi pe Cendana Trifan. Actrița este în repetiții acum, pentru noul spectacol „Ierusalim” de Jez Butterwoth, în regia lui Bogdan Sărătean, prezentat de TNRS vineri, 22 februarie, în avanpremieră și sâmbătă, 23 februarie 2019, în premieră.

Pe Cendana Trifan o veți putea vedea pe scena TNRS în următoarea perioadă, în spectacolele: „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, (15 martie), „Hedda Gabler”, regia Botond Nagy (16 martie), „Ierusalim”, regia Bogdan Sărătean (17 martie și 10 aprilie), „Moroi”, regia Alexandru Dabija (20 și 21 martie), „Bărbate treci la fapte”, regia Șerban Puiu (30 martie), „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete (12 și 13 aprilie) și în cele zece reprezentații ale spectacolului „Faust”, regia Silviu Purcărete, programate în perioada aprilie – iulie 2019. Informații pe larg despre activitatea artistică a actriței Cendana Trifan sunt publicate pe site-ul oficial al TNRS.

Cendana-Trifan2-foto-credit-TNRS, Adi Bulboacă

Cendana Trifan (n. 1988) este licențiată în Arta Actorului, finalizând în 2013 cursurile Facultății de Teatru, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București. Hedda Gabler, foto credit TNRS, Sebastian Marcovici (1)

După două roluri în scurtmetrajele Poveste de cămin (r. Olivia Căciulescu) și Pui, cartofi prăjiți și cola (r. Emanuel Pârvu) și după un masterat obținut în 2013, în urma absolvirii studiilor Departamentului de Artă Teatrală, din cadrul Facultății de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Cendana Trifan a devenit unul dintre actorii Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, unde a făcut parte din distribuția mai multor spectacole: Povestea prințesei deocheate (regia: Silviu Purcărete), Platonov și Moroi (regia: Alexandru Dabija), De ce Hecuba?! (regia: Anca Bradu), GIRAFE Fabulă Urbană #1 și BIZONI Fabulă urbană #2 (regia: Radu Afrim), Vedere de pe pod (regia: Eugen Jebeleanu) etc.

Moroi, foto credit TNRS, Paul Băilă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus