Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cod galben de ninsori și răcire accentuată a vremii

Cod galben de ninsori și răcire accentuată a vremii

Meteorologii au emis joi după-masă o atenționare meteorologică referitoare la răcirea accentuată a vremii în zilele următoare.

Avertizarea intră în vigoare vineri, începând cu ora 16:00, și este valabilă până sâmbătă, 23 februarie, ora 16:00. Codul galben vizează cea mai mare parte a țării, însă în județul Sibiu va fi afectată zona de sud.

”În intervalul menționat se vor semnala precipitații mixte în întreaga regiune și mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane, moderate cantitativ în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 45...55 km/h. Local se va forma ghețuș. Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața”, au transmis meteorologii.

Vremea se va menține rece până luni, 25 februarie.

”Mai ales în zonele montane, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 55....65 km/h și izolat 70 km/h, iar pe creste va sufla tare, cu viteze peste 90...100 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității”, au mai transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus