X
AIOS_ambasadorul Sibiului_Mircea Bulboaca_foto Silvana Armat (8)

Afacerile CON-A Sibiu au scăzut cu 25% în 2018. Bulboacă: Piața construcţiilor e în scădere

Compania de construcții CON-A Sibiu a înregistrat anul trecut afaceri de aproape 97 milioane de euro, în scădere cu aproape 25% față de anul anterior.

Scăderea a venit după ce, potrivit datelor din 2017, CON-A devenise cel mai mare constructor cu capital privat românesc după cifra de afaceri.

„Scăderea a fost cauzată în principal de fluctuaţiile de personal şi de instabilitatea forţei de muncă pe de o parte, dar şi de scăderea pieţei construcţiilor, pe de altă parte. În acest context, la mijlocul anului trecut, conducerea companiei a luat decizia de a reduce contractările de noi lucrări şi de a se concentra pe lucrările avute deja în derulare“, spune Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A, citat de zf.ro.

Şi profitul companiei a fost în scădere, la 4,7 milioane de euro.

Compania are mai multe proiecte majore în desfășurare, cele mai cunoscute fiind construirea fabricii de rezerve de tutun pentru dispozitive IQOS, dezvoltată de Philip Morris în Otopeni, şi a fabricii de soluţii perfuzabile dezvoltată de germanii de la B Braun lângă Timişoara, în localitatea Sânandrei. Fiecare din aceste proiecte are o valoare de peste 100 mil.  euro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    rammstein

    de la imobiliare a inceput criza in state si mai ales in spania!!!…ati vrut sa va imbogatiti peste noapte ,facand locuinte la preturi exagerate si de proasta calitate….acum trageti ponoasele avaritiei voastre…falimentul va asteapta …nenorocitilor…o sa ramaneti cu zonele rezidentiale in paragina…mai e solutie …7,62!!…in gura…

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact