X
cersetor oamenii straii gara (3)

Hoț prins ca-n filme: A furat un telefon în Sibiu, a fugit în tren și polițiștii l-au așteptat în Sebeș

Poliţiştii din Sebeş au identificat, în zona gării din oraş, un bărbat bănuit că i-a furat telefonul mobil unei femei, în timp ce aceasta se afla în gara din Sibiu. Telefonul a fost recuperat, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Transporturi Sibiu.

În noaptea de 21/22 februarie 2019, în urma unor informaţii primite de la poliţiştii de la transporturi Sibiu, cu privire la posibilitatea ca o persoană bănuită de furt să se deplaseze cu un tren care circulă pe ruta Sibiu – Deva, poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş au efectuat verificări în zona gării din municipiu.

Astfel, a fost identificat un bărbat de 52 de ani, din municipiu Deva, care corespundea semnalmentelor transmise de colegii din Sibiu şi asupra căruia a fost găsit un telefon mobil care s-a dovedit a fi furat de la o femeie din Suceava, în timp ce aceasta se afla în gara din Sibiu.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Transporturi Sibiu, pentru continuarea cercetărilor, conform competenţelor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact