Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hoț prins ca-n filme: A furat un telefon în Sibiu, a fugit în tren și polițiștii l-au așteptat în Sebeș

Hoț prins ca-n filme: A furat un telefon în Sibiu, a fugit în tren și polițiștii l-au așteptat în Sebeș

Poliţiştii din Sebeş au identificat, în zona gării din oraş, un bărbat bănuit că i-a furat telefonul mobil unei femei, în timp ce aceasta se afla în gara din Sibiu. Telefonul a fost recuperat, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Transporturi Sibiu.

În noaptea de 21/22 februarie 2019, în urma unor informaţii primite de la poliţiştii de la transporturi Sibiu, cu privire la posibilitatea ca o persoană bănuită de furt să se deplaseze cu un tren care circulă pe ruta Sibiu - Deva, poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş au efectuat verificări în zona gării din municipiu.

Astfel, a fost identificat un bărbat de 52 de ani, din municipiu Deva, care corespundea semnalmentelor transmise de colegii din Sibiu şi asupra căruia a fost găsit un telefon mobil care s-a dovedit a fi furat de la o femeie din Suceava, în timp ce aceasta se afla în gara din Sibiu.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Transporturi Sibiu, pentru continuarea cercetărilor, conform competenţelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mircea

Acum 5 ani

Da ce, in filme te asteapta politia la Sebes?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus