Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Reținut de polițiștii sibieni după ce a furat pantaloni și alte bunuri din două locuințe

Reținut de polițiștii sibieni după ce a furat pantaloni și alte bunuri din două locuințe

Un bărbat de 33 de ani a fost reținut ieri de polițiștii sibieni după ce s-a descoperit că ar fi furat mai multe bunuri și bani din două locuințe din Mediaș.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din județul Mureș, este bănuit că, în cursul lunilor iunie și august 2018, ar fi pătruns în două locuințe de pe raza municipiului Mediaș, de unde ar fi sustras 400 de lei și bunuri, respectiv telefoane și pantaloni.

Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive, anunță IPJ Sibiu. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale.

 

foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus