X
RT 22 feb 2019

Turcan reclamă: Dragnea își pune un apropiat suspectat de corupție la șefia Autorității Electorale

PNL solicită PSD retragerea propunerii lui Mircea Drăghici de la conducerea AEP. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă. ”Această propunere reprezintă furt cu premeditare! PSD urmărește să fure alegerile! PSD urmărește să deturneze banii acestei instituții! Dragnea și PSD  au majorat, în ultimii 2 ani, de aproape 20 ori bugetul AEP. Aproape jumătate din acești bani merg la PSD prin finanțarea partidelor politice. Exact ca în urmă cu 30 de ani, există pericolul să nu mai putem avea încredere în rezultatul alegerilor pentru că Liviu Dragnea își pune un apropiat suspectat de corupție să le gestioneze și controleze! Acest lucru va conduce cu siguranța la o serie de abuzuri în perioada electorală și postelectorală: blocarea candidaturilor pentru opoziția incomodă; blocarea accesului opoziției la canalele media și la spațiile de publicitate; invalidarea dosarelor de candidaturi, invalidarea listelor de susținători; Controale, amenzi, hărțuiri și intimidări ale adversarilor. De aici până la falsificarea rezultatelor alegerilor este doar un pas foarte mic”, a declarat Turcan.

Din cauza motivelor invocate, PNL solicită retragerea lui Mircea Drăghici  și consideră  oportună propunerea unui candidat comun al opoziției parlamentare pentru conducerea AEP.

”Această persoană trebuie să asigure: cheltuirea banilor publici în mod transparent și legal; accesul tuturor competitorilor politici la informații și la spații de comunicare; egalitate de tratament pentru toate partidele politice și lege aplicată corect tuturor partidelor politice”, a mai spus Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Valjan jan

    O jigodie instigatoare la psd …o nesimtita care nu tine un interviu sa nu minta grosolan ….asta o face ptr a se remarca la partidul ei si in cazul unui reusit al pnl ea sa fie pusa intr o functie de ministru …cel al invatamantului fereasca Dumnezeu la cat de mincinoasa e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact