X
5b015676-b691-4b0b-ae58-be50feba05c4

Casă arsă în Sibiu. Fără victime

A fost necesară intervenția a două autospeciale de pompieri pentru a stinge incendiul care a distrus o casă în Sibiu. Incendiul s-a produs pe strada Măceșului, o zonă cu imobile improvizate. La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD, însă nu a fost nevoie de nicio intervenție. Nici o persoană nu a avut de suferit în urma flăcărilor.

d47d5418-b335-4347-9d92-44c0300b3ee2 e00ee2e8-df3a-4f8d-be3b-170fe0961cd7

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bla bla

  Aia este casa?!?
  Nu inteleg de ce permite, deja tolereaza Primaria asa ceva.
  Eu, ca cetatean contribuabil, sa imi ridic asa ceva, intr-o saptamana vin si o dau jos si posibil inchisoare, amenda sau munca in folosul comunitatii, clar una din trei.

  Aia, au asa ceva de decenii, in intravilanul unui municipiu resedinta (nu la cuca macaii) si nu patesc ceva. Culmea, mai iau si ajutor social.

  Sa existe un program social national care sa ridice constructii legale pt. a gazdui astfel de…cetateni cu drept de vot. Iar in timp sa plateasca pretul si chiria prin munca in folosul comunitatii. Acolo unde este caz REAL de neputinta ( boala, varsta) sa fie fara vreo contributie.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact