X
hermannstadt astra

Hermannstadt a pierdut cu Astra. Fără nicio șansă

Sibiul a avut două ocazii clare de gol în partida de astăzi cu Astra Giurgiu, însă a pierdut la limită, 1-0. Ca impresie generală nu a părut însă că sibienii ar fi meritat vreun punct în partida de astăzi. Giugiuvenii au jucat închegat, au arătat că au oameni în ofensivă care știu pe de rost de au de făcut, iar în defensivă au fost ca un zid.

Sibienii, pe de altă parte, au părut că joacă pentru un punct. Au încercat să respingă tot și să încerce minunea pe contraatac. Din păcate, astăzi n-a ieșit ciupeala.

În minutul 26, căpitanul Dâlbea a prins un vole din interiorul careului, însă portarul gazdelor, Lazar, a scos mingea chiar de lângă bară. Această fază, pe lângă ratarea lui Belu, lăsat liber cu Căbuz după o pasă a lui Alibec au fost singurele momente importante ale primei reprize.

În a doua parte a jocului, Astra a reușit să deschidă scorul repede cu un șut de senzație a lui Butean. Au urmat câteva ocazii clare ale gazdelor de a marca al doilea gol, întrerupte doar de ocazia lui Petrișor Petrescu, care a trimis mingea pe lângă poartă într-o fază în care a rămas singur cu portarul Lazar.

În ultima etapă, Hermannstadt va juca împotriva moldovenilor de la Poli Iași. Meciul se va desfășura sâmbătă, de la ora 18.După acest meci, urmează play-out-ul.

 

 

Echipele de start:

 

Astra: Lazar – Belu Iordache, Erico Da Silva, Cestor, Butean – Begue, Romario Pires, N. Roșu, Llullaku – Zoua, Alibec

Rezerve: Miguel Santos – Radu Crișan, Trusescu, Biceanu, Gheorghe, Balaure, Hambo

Antrenor: Costel Enache

 

Hermannstadt: Cabuz – Mățel, Mijuskovic, Dandea, C. Pîrvulescu, Tătar – P. Petrescu, Dâlbea, Popovici – Blănaru, Offenbacher

Rezerve: Niga – I. Stoica, Jazvic, Lendric, Tsoumou, Pamfile, L. Dumitru

Antrenor: Vasile Miriuță

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sibian real

    Ce fel de sibieni sunteti voi daca nici nu tineti cu echipa noastra?! Articolul rrebuia sa fie: doar ghinionul face ca sibienii sa nu castige cele 3 puncte!!! Va suspectez de oltenism!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact