X
Selimbar (10)

Șelimbărenii, chemați că contribuie la PUG-ul comunei

Cetățenii comunei sunt invitați să completeze chestionare pentru ca specialiștii care realizează Planul Urbanistic General să știe exact ce așteptări există din partea populației.

Primăria comunei Șelimbăr, prin S.C. URBAN TEAM S.R.L. în colaborare cu S.C. CP CONSULT GRUP S.R.L. lucrează la studiul de fundamentare cu caracter consultativ pentru elaborarea Planului Urbanistic General al comunei Șelimbăr. ”Chestionarele la care vă rugăm să răspundeți vizează identificarea problemelor zonale, a aspectelor disfuncționale și evidențierea opțiunilor celor care locuiesc și lucrează în comună, precum și altor persoane care sunt interesate de viitorul ei – informații prioritare pentru analiza-diagnostic, alături de cele ale altor studii aflate în lucru (mediu, infrastructură tehnico-edilitară, mobilitate, etc). Rezultatele acestei analize, precum și informații referitoare la viitoarele evenimente de consultare de pe parcursul elaborării Planului Urbanistic General, vor fi disponibile pe site-ul comunei Șelimbăr”, se arată într-un anunț postat pe site-ul Primăriei Șelimbăr.

Planul Urbanistic General (PUG) este instrumentul principal al activităţii de urbanism la nivel local prin care administrația publică locală urmăreşte stabilirea direcţiilor dezvoltării spaţiale a teritoriului administrat, în acord cu potenţialul economic, social, cultural şi teritorial şi cu aspiraţiile locuitorilor. De asemenea, PUG are un caracter director şi de reglementare, stabilind modul de zonificare a teritoriului administrativ, stabilind și delimitând teritoriul intravilan, zonele protejate, naturale şi antropice, condiţiile de construibilitate şi zonele cu restricţii. Activitatea de urbanism trebuie să se desfăşoare pe baza principiului colaborării și parteneriatului, transparenţei, participării populaţiei în procesul de luare a deciziilor, precum şi cel dezvoltării durabile, conform căruia deciziile generației prezente nu trebuie să compromită dreptul generaţiilor viitoare la existenţă şi la dezvoltare proprie.

Chestionarele trebuie completate până cel târziu în data de 10 martie 2019.

A- Chestionar locuitori comuna Șelimbăr

B- Chestionar persoane cu loc de muncă în comuna Șelimbăr

C – Chestionar persoane interesate comuna Șelimbăr

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Petre

  Ani de zile a stat comuna cu PUG expirat si s-a facut specula cu terenuri. Nici macar prevederile PUG-ului orasului Sibiu la granita cu comuna Selimbar nu au fost respectate. S-a creat un dezastru urbanistic, desi se putea invata din greselile unor cazuri similare. Si acum PUG-ul cel nou in studiu si consultare??? Pana la finalizarea lui, constructiile haotice si de ultima speta vor continua. RUSINE administratiei! Monstrii aparuti vor sta o vreme buna marturie incapacitatii unei administratii proaste.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact