X
53146148_2229270284006790_5255058637465845760_o

Baschetul sibian, din nou în doliu. ”A iubit culorile galben-albastre cu intensitate”

Radu Mușoaie, unul din fondatorii Asociației al 6-lea jucător, a părăsit definitiv echipa, suporterii, familia, prietenii, încheiendu-și discret socotelile cu această lume. Întreaga comunitate CSU a fost întristată să afle vestea pierderii iubitului lor prieten și fan galben-albastru.

Membru fondator al Asociației „Al 6-lea jucător”, mereu îmbrăcat în galben și nelipsit de la meciurile echipei pe care a iubit-o din tot sufletul, Radu nu mai este acum parte din familia CSU. Reprezentanții asociației au postat pe facebook un mesaj, prin care își exprimă regretul că bunul lor prieten nu mai este acum printre ei.

„Familia CSU a pierdut astăzi unul dintre cei mai vechi si devotați membri. A sprijinit si a promovat baschetul mereu, prin intermediul Asociației “Al 6-lea jucător”, al cărei membru fondator a fost. Radu Rhadoo a plecat astăzi la cer, de unde va veghea familia CSU alături de Toci, Ilie Mitea si Dr. Costea. Odihnește-te în pace, Radu! Nu te vom uita niciodată!”, este mesajul transmis de aceștia.

Președintele Asociației “Al 6-lea jucător”, Claudiu Hila, a transmis un mesaj în care deplânge dispariția lui Radu. ”A fost unul din cei care au contribuit major la definirea acestui fenomen al CSU Fans din ultimii 13 ani, redactor șef al CSU Fans Magazin până recent, dar și cel care era prezent în organizare la toate acțiunile noastre, indiferent că era vorba despre gestionare fan shop, sau distribuire reviste, sau organizare a Zilelor Baschetului. A fost pentru o perioadă președinte al Asociației Al 6-lea jucător, asociația fanilor sibieni de baschet. Este deținător de record, jucând în cel mai lung meci de baschet din lume, 80 de ore, lucru de admirat la cineva care nu a fost sportiv de performanță. A iubit culorile galben-albastre cu intensitate, determinând mulți dintre fanii actuali ai echipei să susțină echipa, așa cum o făcea si el. Odihnește-te în pace, Radu Rhadoo!”, a transmis Claudiu Hila.

Oficialii clubului BC CSU Sibiu au transmis de asemenea un mesaj de condoleanțe, exprimându-și regretul că iubitul lor prieten și susținător nu va mai ocupa niciodată locul de vizavi de banca jucătorilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Pintea

    Un OM pentru care nu ai cum sa nu versi lacrimi ,daca l-ai cunoscut .Era de o bunatate rara,avea un bun simt rar intalnit ,pentru mine a fost o onoare ca l-am cunoscut .Cu regret si durere spun ca este o mare pierdere pentru noi ceilalti .

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Sport
  • Contact