X
salvare spital ambulanta (2)

Bărbatul care a făcut infarct înainte să intre în ambulanță avea gripă

Sibianul de 79 de ani pe care medicii nu au mai apucat să îl salveze, întrucât a făcut infarct înainte să fie băgat în ambulanță, avea gripă.

Institutul Național de Sănătate Publică anunță că un alt sibian care a decedat recent suferea de gripă, informație confirmată și de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu, la solicitarea reporterului Turnul Sfatului. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani care a murit pe 9 februarie, în brațele paramedicilor.

Bărbatul lua medicamente împotriva gripei, însă refuzase să se vaccineze antigripal și era tratat la domiciliu. Atunci când a simțit că îi este prea rău, sibianul a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar înainte să fie dus la spital a făcut infarct.

O probă biologică a fost preluată de la acesta și trimisă la Institutul Cantacuzino din București, rezultatul fiind unul care confirmă prezența virusului gripal la bărbatul de 79 de ani.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact