Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Hagi privește de sus pe FC Hermannstadt și joacă cu rezervele

Hagi privește de sus pe FC Hermannstadt și joacă cu rezervele

FC Hermannstadt întâlnește astăzi pe Viitorul Constanța în sferturile Cupei României la fotbal, meciul jucându-se la Pitești.

Într-o conferință de presă organizată luni, managerul Viitorului, Gheorghe Hagi, a declarat să respectă competiția, însă va aborda meciul cu o echipă formată majoritar din rezerve.

Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Tudor Băluță, Ionuț Vînă, Bradley De Noojier, Lyes Houri, Sebastian Mladen și Denis Drăguș sunt câțiva dintre titularii lăsați să se odihnească.

“Cupa este un obiectiv și abordăm serios meciul cu Hermannstadt, chiar dacă am decis să las acasă un grup de jucători care au jucat mai mult în acest sezon. Toți trebuie să primească șanse, mulți dintre ei au apărut și ca titulari în alte partide și acesta este examen foarte bun. Jucăm împotriva finalistei din sezonul trecut, când evolua în liga secundă. A progresat mult de la începutul campionatului, este bine organizată, destul de agresivă în atac, în sensul pozitiv, cu două vârfuri care au o mobilitate bună și forță. Ne interesează să câștigăm. Trebuie să vină și meciul în care să marcăm, să facem ceva să înscriem, să fie mai bine în ultimii 30 de metri. La asta am lucrat toată săptămâna la antrenamente”, a declarat Hagi.

“Vrem să mergem cât mai sus, ne gândim chiar la câștigarea trofeului. Va fi dificil cu Hermannstadt, dar cine intră pe teren trebuie să arate că merită să joace la Viitorul”, a spus și fotbalistul Viitorului, Vlad Achim.

Meciul este programat de la ora 20:00 și va fi televizat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

S

Acum 5 ani

Pe naiba privește de sus. Îl interesează sa bata pe Botoșani ca să prindă play off-ul, nu cupa României.
Raspunde

Kiwi

Acum 5 ani

Ce echipă anchilozată este Hermannstadt. Jazvic, Serediuc, Pamfile. Ce dracu căutați la Sibiu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus