Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Încă un sibian internat cu insuficiență respiratorie a murit. Era suspect de gripă

Încă un sibian internat cu insuficiență respiratorie a murit. Era suspect de gripă

Un bărbat care avea mai multe probleme de sănătate și nu fusese vaccinat antigripal, internat la Spitalul Județean Sibiu cu suspiciune de gripă, a decedat duminică.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu anunță un nou deces la o persoană cu suspiciune de gripă. Dacă se confirmă prezența virusului, acesta ar fi al 5-lea pacient decedat în urma gripei.

Bărbatul, un sibian de 59 de ani, era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, pe terapie intensivă, cu infecție respiratorie acută severă, arată Krisztina Gaal, purtător de cuvânt al DSP Sibiu. Potrivit sursei citate, bărbatul nu era vaccinat antigripal și avea multiple condiții medicale, respectiv patologie cardiovasculară, obezitate și diabet.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Sibiu, bărbatul a ajuns la urgențe pe 16 februarie, cu insuficiență respiratorie acută, fiind internat imediat și trecut apoi pe ventilație mecanică.

Pacientului i s-a recoltat proba pentru detectare de virus gripal în cursul săptămânii trecute, arată DSP Sibiu. Bărbatul a decedat duminică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus